Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

3 + 1 gratis en gratis verzending
3 + 1 gratis en gratis verzending
3 + 1 gratis en gratis verzending
3 + 1 gratis en gratis verzending
3 + 1 gratis en gratis verzending

Biomedics contactlenzen zijn hoogpresterende lenzen die gemaakt worden door de Amerikaanse firma CooperVision. De Biomedics-lijn is de meest basale lijn in het programma van CooperVision. Of je nou kiest voor Biomedics weeklenzen of Biomedics daglenzen, je krijgt contactlenzen die met veel zorg voor kwaliteit gemaakt zijn.

Hans Anders biedt je een ruime selectie Biomedics lenzen tegen aantrekkelijke prijzen. De prijzen starten al vanaf €19,10 voor 6 contactlenzen.

Biomedics type lenzen

In het productengamma van CooperVision heb je de keuze uit vier Biomedics soort lenzen. Voor een sferische correctie, als je ofwel verziend ofwel bijziend bent, kun je het beste kiezen voor de Biomedics 55 evolution. Deze contactlens is verkrijgbaar als maandlens en corrigeert voor een groot aantal sferische afwijkingen. Zijn zuurstofdoorlaatbaarheid staat bekend als erg goed en hij is ook voorzien van een UV-filter, waardoor je ogen minder snel vermoeid raken bij felle zon. Echter, dit UV-filter is geen vervanging voor je zonnebril. Heb je behoefte aan een leesbril, dan kun je kiezen voor voor Biomedics 1-day Extra. Deze daglens corrigeert zowel veraf als dichtbij en geeft je een grote mate van vrijheid als je merkt dat naarmate je leeftijd vordert, je accommodatievermogen achteruit gaat. Voor mensen met een cilindrische afwijking is de keuze uit twee Biomedics type torische lenzen. De Biomedics 1-day Extra Toric is een daglens, terwijl de Biomedics Toric als maandlens wordt geleverd.

De zachte lenzen van Biomedics worden gemaakt van een flexibel materiaal dat met je oog mee beweegt. Dit maakt dat de lenzen prettig zitten, je merkt zelfs nauwelijks dat je Biomedics lenzen in hebt. Hans Anders heeft de volgende varianten Biomedics lenzen standaard in het assortiment:

 

Biomedics lenzen ervaringen

De zorg die CooperVision van huis uit besteedt aan kwaliteitscontrole en innovatie, betaalt zich uit als je Biomedics lenzen reviews leest. Contactlensdragers roemen het draagcomfort en het comfort dat ze ervaren als ze geconfronteerd worden met fel zonlicht. Vooral ouderen die moeite hebben met het hanteren van hun multifocale lenzen zijn zeer tevreden over het feit dat Biomedics 1-day Extra als daglens beschikbaar is. Wanneer je contactlenzen op professionele wijze zijn aangemeten door een oogarts of opticien-contactlensspecialist, mag je erop vertrouwen dat de correctie die ze bieden prima in orde is en dat je lenzen goed passen en voldoende vrijheid geven. Zeker als je kiest voor een betrouwbaar onderhoudssysteem zullen ook jouw Biomedics lenzen ervaringen positief zijn.

 

Biomedics goedkope contactlenzen

Vergeleken met concurrerende lenzen mag je Biomedics lenzen goedkoop noemen. Dit geldt zowel voor de Biomedics lenzen met gewone sferische correctie als de Biomedics contactlenzen met multifocale of cilindrische correctie. Biomedics mag terecht een wereldmerk worden genoemd. Mocht je op zoek zijn naar oogdruppels of lenzenhouders, bekijk dan de lenzen accessoires.

 

Biomedics lenzen kopen

Ben je geïnteresseerd in de betrouwbare contactlenzen van Biomedics? Je kunt heel eenvoudig online je Biomedics lenzen kopen. Alles wat je daarvoor nodig hebt is een actueel recept van een oogmeting en het daarbij behorende advies. Dan weet je zeker dat je de juiste Biomedics lenzen geleverd krijgt.

Wil je jouw Biomedics lenzen online bestellen? Dit kan snel en erg gemakkelijk. Je voert eenmalig je sterkte en andere gegevens in en wij onthouden dit voor je volgende bestelling. Je ontvangt je lenzen, indien voorradig, binnen 2 werkdagen thuis en bij bestellingen vanaf €25,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht.

Weet je niet zeker of de sterkte van je lenzen nog goed is? Maak dan meteen een afspraak voor een oogmeting bij Hans Anders.