Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Biomedics lenzen

Biomedics lenzen bij Hans Anders.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Biomedics lenzen

Biomedics is een merk van kwalitatief hoogstaande contactlenzen van fabrikant CooperVision. Zowel de maand- als de daglenzen zijn zacht en uiterst comfortabel. De lenzen zijn vanwege dit gebruiksgemak dan ook immens populair onder lenzendragers. 

Hans Anders biedt je een ruime selectie Biomedics lenzen tegen aantrekkelijke prijzen. De prijzen starten al vanaf €19,10 voor 6 contactlenzen en dan zijn er ook nog regelmatig voordelige aanbiedingen.

De Biomedics lenzen bij Hans Anders

De zachte lenzen van Biomedics worden gemaakt van een flexibel materiaal dat met je oog mee beweegt. Dit maakt dat de lenzen prettig zitten, je merkt zelfs nauwelijks dat je Biomedics lenzen in hebt. Hans Anders heeft de volgende varianten Biomedics lenzen standaard in het assortiment:
Biomedics 55 evolution: aangename zachte maandlenzen die uw ogen corrigeren en bevochtigen gedurende het dragen.
Biomedics Toric: draagbare zacht torische maandlenzen, die zijn bedoelt voor ogen met een cilinderafwijking. (astigmatisme)
Biomedics 1-day Toric: prettige zachte torische daglenzen, die cilinderafwijkingen corrigeren.
Biomedics 1-day Extra: comfortabele zachte daglenzen met een hoog vochtgehalte. 

Biomedics lenzen online bestellen

Wil je jouw Biomedics lenzen online bestellen? Dit kan snel en erg gemakkelijk. Je voert eenmalig je sterkte en andere gegevens in en wij onthouden dit voor je volgende bestelling. Je ontvangt je lenzen, indien voorradig, binnen 2 werkdagen thuis en bij bestellingen vanaf €50,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. 

Weet je niet zeker of de sterkte van je lenzen nog goed is? Maak dan meteen hier een afspraak voor een oogmeting bij Hans Anders.