Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

3 + 1 gratis en gratis verzending

Of je nou kiest voor Air Optix daglenzen, Air Optix weeklenzen of één van de andere producten, de Air Optix contactlenzen zijn met uiterste zorg voor het welzijn van je ogen ontwikkeld. Bij Hans Anders vind je de contactlenzen van Air Optix voordelig geprijsd in de webwinkel. De prijzen starten vanaf €32,70 voor 6 steriele maandlenzen waarmee je een half jaar voorzien bent.

Air Optix type lenzen

In het assortiment van Air Optix zul je een aantal verschillende Air Optix type lenzen aantreffen. Wat alle lenzen kenmerkt zijn de goede prestaties op het gebied van zuurstofdoorlatendheid. Als contactlenzen makkelijk zuurstof doorlaten, kunnen de cellen in je hoornvlies goed functioneren en zullen je ogen veel minder snel vermoeid aanvoelen. Welk Air Optix soort lenzen je ook nodig hebt, het is van belang dat ze perfect op je oog passen. In het assortiment van Air Optix vind je onder meer Air Optix maandlenzen, weeklenzen en daglenzen. Ook voor multifocale lenzen of torische lenzen kun je bij Air Optix terecht.

Air Optix contactlenzen zijn speciaal ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak. De lenzen zijn dan ook nauwelijks voelbaar. Het assortiment van Hans Anders bevat standaard de volgende contactlenzen van Air Optix:

Air Optix lenzen ervaringen

Wie Air Optix lenzen reviews leest, zal vooral goede ervaringen tegenkomen. Dit is ook te verwachten. Als je Air Optix plus HydraGlyde lenzen draagt, profiteren je ogen immers van een extra laag die over je lens is aangebracht en vocht nog beter vasthoudt en irriterende substanties weert. De kans op droge ogen neemt hierdoor aanzienlijk af. Sommige ogen zijn extra gevoelig voor zuurstoftekort. Air Optix Aqua lenzen presteren op het gebied van zuurstofdoorlatendheid tot vijfmaal beter dan vergelijkbare lenzen. Ook bij speciale lenstypen als torische en multifocale lenzen zijn de Air Optix lenzen ervaringen overwegend positief. Bij dit soort lenzen is de gewenningsperiode vaak cruciaal en hier is het draagcomfort van Air Optix echt doorslaggevend.

Air Optix goedkope contactlenzen

Air Optix lenzen zijn toonaangevend en bij een professionele opticien beschikbaar. Als je in het bezit bent van een actueel recept voor je ogen dan kun je ze eenvoudig online bestellen. Vergeet ook niet dat contactlenzen een goed onderhoudssysteem nodig hebben. Je kunt uit diverse contactlensvloeistoffen kiezen of eerst advies inwinnen.

Eerst je ogen laten meten? Maak dan vandaag nog een afspraak bij een van onze opticiens.

Air Optix lenzen kopen

Wil je Air Optix lenzen kopen? Bestel ze dan bij Hans Anders online. Je kunt vertrouwen op een correcte orderafhandeling en een snelle levering. Voordat je online je Air Optix lenzen koopt, is het wel essentieel dat je ogen door een vakkundige opticien zijn doorgemeten en dat je duidelijk is gemaakt dat je ogen ook echt geschikt zijn om contactlenzen te dragen.