MUSE I1000 MICRO RIC 312T (beige)

De Muse I1000 MICRO RIC 312T van Starkey is een bijna onzichtbaar luidspreker-in- het-oor hoortoestel. Het toestel heeft een natuurlijke geluidskwaliteit. Geschikt voor gesprekken met meerdere personen in een rustige omgeving. Bovendien zijn draadloze accessoires mogelijk.

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

Dit luidspreker in-het-oor gehoorapparaat is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving . Daarnaast is dit type gehoorapparaat geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren. Laat u adviseren over dit gehoorapparaat door onze gediplomeerde audicien.

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

U kunt kiezen uit maar liefst 7 kleuren (wit, zwart, brons bruin, beige, grijs en een combinatie hiervan) waardoor het hoortoestel goed bij uw haar en uw eventueel bril past.

De hoortoestellen werken perfect in combinatie met draadloze accessoires als:
- Surflink media: media streamer om direct te verbinden met het hoortoestel in plaats van met Bluetooth-koppeling of op het lichaam gedragen streaming accessoires.
- Surflink remote: u kunt het volume verhogen of verlagen en wisselen tussen verschillende instellingen (programma’s) voor verschillende situaties.
- Surflink mobile: u kunt hands-free bellen en draadloos geluid van uw tv naar uw hoortoestellen laten zenden, ook kunt u deze gebruiken als microfoon voor bijvoorbeeld het verstaan van 1 op 1 gesprekken in een rumoerige omgeving.
- Surflink microphone: kan gebruikt worden tijdens vergaderingen of in huis om uw gesprekspartner over een grotere afstand te kunnen verstaan, ook wanneer de persoon zich . in een andere ruimte bevindt. Ook kunt u de microfoon bij de TV leggen om het geluid van de TV op te vangen en direct door te sturen naar de hoortoestellen.
- Surflink mini mobile: wanneer deze verbonden is met een Bluetooth apparaat, bijvoorbeeld een mobiele telefoon, PC/laptop, tablet of tv, wordt het geluid direct in stereo naar de hoortoestellen overgebracht.

Dit hoortoestel is ingedeeld in categorie 2 van het ZN protocol, waardoor u in aanmerking kunt komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien."

Merk Audio Starkey
Leverancier Kind horen
Batterij code 312
Levertermijn 16
Bediening met App Nee
Batterijduur 5-7 DAGEN
Categorie Audio Categorie 2
Draadloos Ja
Gehoorverlies Licht tot gemiddeld
Muziekprogramma Nee
Oplaadbaar Ja
Tinnitus maskeerder Ja
Type batterij 312
Zichtbaarheid Bijna niet zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak