Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Muffy Baby Roze

€ 29,95
Levertijd 1-2 werkdagen
Description icon

Over dit product

De Alpine Muffy Baby is speciaal ontwikkeld om gehoorschade bij de allerkleinsten te voorkomen. De oorkappen beschermen het gehoor van baby's en peuter tegen schadelijk geluid. Bijvoorbeeld bij feesten, optochten, festivals, kermis, vuurwerk en auto- en motorraces. 

Onze garanties

  • Check iconNatuurlijk een winkel dichtbij
  • Check iconGediplomeerde en deskundige medewerkers
  • Check iconGratis advies en oogmeting
  • Check iconAltijd de beste service voor de beste prijs
  • Check iconNiet goed, geld terug

Product kenmerken

De Alpine Muffy Baby is speciaal ontwikkeld om gehoorschade bij de allerkleinsten te voorkomen. De oorkappen beschermen het gehoor van baby's en peuter tegen schadelijk geluid. Bijvoorbeeld bij feesten, optochten, festivals, kermis, vuurwerk en auto- en motorraces. De Muffy Baby zorgt er bovendien voor dat een kind onderweg ongestoord kan slapen. Ideaal als het kind bijvoorbeeld meegaat naar een restaurant of op reis. Ook kinderen die last hebben van overprikkeling kunnen baat hebben bij het dragen van de oorkap.De Alpine Baby Muffy is zo ontworpen dat de hoofdband nooit te strak zit. Daardoor geeft de gehoorbeschermer nooit te veel druk op het hoofdje. De zachte, elastische hoofdband is eenvoudig af te stellen, dankzij de klittenbandsluiting. De twee afzonderlijke oorkappen kunnen gemakkelijk aan de hoofdband geschoven worden om vervolgens op de juiste positie vast te zetten. Deze unieke oorkap is geschikt voor baby's en peuters. Voor de oudere kinderen is er de Alpine Muffy.De Alpine Muffy Baby is beschikbaar met een roze-wit gestreepte hoofdband en een blauw-wit gestreepte hoofdband. Beide varianten worden standaard geleverd met een extra grijs-witte hoofdband. De witte oorkappen hebben een fraaie, ovale vorm en zijn aan de binnenzijde gevoerd met zacht schuim. In elke verpakking zit een bijpassend, wit Protect&Go tasje. Handig om de Alpine Muffy Baby hygiënisch in op te bergen en mee te nemen.Geschikt voor baby's en peuters van 3 tot 36 maanden.

Gegevens

Merk
Alpine
Artikelnummer
2216246