U heeft geselecteerd:

Assortiment (17 artikelen gevonden)

Easy Wear Daglens - Lenzen
Easy Wear Daglens
vanaf
€12,50
Easy Wear Siliconen hydrogel dag - Lenzen
Easy Wear Siliconen hydrogel dag
vanaf
€18,75
Focus Dailies 30 pack - Lenzen
Focus Dailies 30 pack
vanaf
€16,90
Biomedics 1-day Toric 30 pack - Lenzen
Biomedics 1-day Toric 30 pack
vanaf
€29,50
1-Day Acuvue Moist 30 pack - Lenzen
1-Day Acuvue Moist 30 pack
vanaf
€30,50
Dailies Aqua Comfort + 30 pack - Lenzen
Dailies Aqua Comfort + 30 pack
vanaf
€24,50
Dailies AquaComfort + 90 pack - Lenzen
Dailies AquaComfort + 90 pack
vanaf
€60,50
Focus Dailies Toric 90 pack - Lenzen
Focus Dailies Toric 90 pack
vanaf
€72,00
1-Day Acuvue Moist 90 pack - Lenzen
1-Day Acuvue Moist 90 pack
vanaf
€72,90
Easy Wear Multifocaal Silicone Hydrogel Daglens - Lenzen
Easy Wear Multifocaal Silicone Hydrogel Daglens
vanaf
€22,50
Dailies Total 1 30 pack - Lenzen
Dailies Total 1 30 pack
vanaf
€35,00
Soflens Daily Disposable 90 pack - Lenzen
Soflens Daily Disposable 90 pack
vanaf
€43,50

Daglenzen

Daglenzen van Hans Anders zijn contactlenzen met een optimaal gebruiksgemak. De daglens is een zachte lens die gedurende een dag wordt gedragen. ’s Avonds gooit u daglenzen dus gewoon weg om de volgende ochtend weer nieuwe in te doen.

Het dragen van daglenzen brengt grote voordelen met zich mee. Zo heeft u nooit meer last van vieze of beschadigde lenzen en hoeft u geen lenzenvloeistof meer aan te schaffen. U hoeft daglenzen namelijk niet te bewaren zoals maandlenzen of halfjaarlenzen. Dit maakt niet alleen de aanschaf van vloeistof overbodig, maar ook de bekende lenzenbakjes behoren hiermee tot het verleden. U hoeft nooit meer uw lenzen schoon te maken en op te bergen. Het resultaat: altijd schone contactlenzen en iedere dag scherp zicht.

Voor de lenzendragers onder ons die weleens een lens verliezen of waarvan de lenzen geregeld stukgaan, zijn daglenzen de uitkomst. Wilt u contactlenzen afwisselen met het dragen van een bril? De oplossing is de daglens van Hans Anders.

Kosten daglenzen

Wat zijn nu precies de prijzen van daglenzen? De prijs van een daglens ligt meestal iets hoger dan van andere zachte lenzen zoals maandlenzen en halfjaarlenzen. Hier staat echter tegenover dat dragers van daglenzen geen lenzenvloeistoffen en lenzenbakjes meer hoeven te kopen. Daglenzen kosten dus relatief gezien niet meer dan andere soorten contactlenzen. Bovendien kunt u bij Hans Anders goedkope daglenzen van het eigen merk bestellen. Dit kunt u zowel op de webshop als in de Hans Anders winkels doen.

Hygienische daglenzen

Daglenzen zijn de meest hygiënische contactlenzen op de markt. U doet ze één keer in en één keer uit. Dat betekent geen geknoei meer met lenzenvloeistof om de contactlenzen schoon te houden en geen lenzenbakjes meer in de badkamer. Bovendien is de kans op beschadiging bij een daglens minimaal. Het gevolg: gezonde ogen en helder zicht. Ervaar nu met uw eigen ogen het comfort van daglenzen.

Daglenzen zijn verkrijgbaar in alle winkels van Hans Anders. In de webshop vindt u een selectie daglenzen van bekende merken en ook onze Easy Wear daglenzen online.