Mijn favorieten (0)

Voeg monturen toe aan uw favorieten en pas ze
eenvoudig online of in een van onze 250 winkels

Pas in de winkel

Probeer tot wel drie van
uw favorieten in de
winkel van uw keuze

Alleen online: 15% korting op Easy Wear lenzenvloeistoffen

 

Sensitive - Lenzenvloeistoffen
Sensitive
Easy Wear
€ 20,00
Easy one - Lenzenvloeistoffen
Easy one
Easy Wear
€ 15,00
Easy rub - Lenzenvloeistoffen
Easy rub
Easy Wear
€ 18,00
Easy single step - Lenzenvloeistoffen
Easy single step
Easy Wear
€ 22,00
System 1 & 2 - Lenzenvloeistoffen
System 1 & 2
Easy Wear
€ 13,50

Tweede complete bril gratis!

Profiteer nu van extra veel voordeel bij Hans Anders. Want bij aankoop van een complete enkelvoudige bril of een complete varifocusbril krijgt u nu de 2e bril gratis! En dat is niet één of ander waardeloos extra brilletje, maar ook een complete bril, dus met kraswerende en ontspiegelde glazen. Kortom, een 2e complete bril van uitstekende kwaliteit!

Duidelijker kan niet...

Kiest u voor een complete enkelvoudige bril, dan krijgt u er dus een tweede enkelvoudige bril bij. En gaat u voor een complete bril met Varifocus Excellent-glazen dan krijgt u een tweede bril met Varifocus Excellent-glazen cadeau. U mag natuurlijk ook ook kiezen voor een handige zonnebril, beeldschermbril, leesbril of nachtbril op sterkte als gratis complete bril.

Maak uw bril nog mooier!

Maak uw bril nog mooier met glasopties, bijvoorbeeld meekleurende glazen. Of kies voor ultradunne glazen. Als eerste grote Nederlandse optiekketen hebben we namelijk het dunste kunststof glas ter wereld in ons assortiment! Deze glazen met een index van 1.76 zijn licht, wel zo comfortabel. En het ziet er gewoon mooier uit! De glazen zijn bovendien superkraswerend, vuilafstotend én ontspiegeld. Verkrijgbaar als enkelvoudig glas en Varifocus Excellent-glas. Wilt u meer informatie over de dunne glazen? klik dan hier.

Keuze uit onze nieuwe montuurcollectie

Hans Anders heeft een nieuwe eigenmerkcollectie, helemaal volgens de laatste trends. Wij inspireren dit najaar met 5 uitgesproken trends, namelijk Blauw, Rebels, Fantasie Nomade, Kleur en Stijlvol Sportief. Hieronder vindt u een selectie van onze nieuwe collectie. Wilt u meer weten over de trends en de monturen, bezoek dan onze blog Brillentrends Najaar 2014.

Pas online
Fashion Bordeaux - Normale brillen
Fashion Bordeaux
Hans Anders
€ 35,00
Pas online
Fashion Zilver - Normale brillen
Fashion Zilver
Hans Anders
€ 35,00
Pas online
Fashion Zwart - Normale brillen
Fashion Zwart
Hans Anders
€ 35,00
Pas online
Fashion Blauw - Normale brillen
Fashion Blauw
Hans Anders
€ 35,00
Pas online
Fashion Bruin - Normale brillen
Fashion Bruin
Hans Anders
€ 35,00

De actie loopt van 25 augustus t/m 21 september 2014 in alle Nederlandse Hans Anders winkels. Bij aankoop van twee complete brillen is de goedkoopste complete bril gratis. Een complete bril is een montuur met kunststof enkelvoudige, Varifocus Basic-, Varifocus Professional- of Varifocus Excellent-(zonne)glazen, nacht of Workforceglazen (index 1.5) voorzien van een kraswerende laag en ontspiegeling. Het merkmontuur van uw 2e bril is gratis indien u voor uw 1e complete bril ook een merkmontuur kiest. De dunste kunststof glazen (index 1.76) van uw 2e bril zijn gratis indien u voor uw 1e bril ook deze glazen kiest (vraag in de winkel naar de mogelijkheden). Voor dunne glazen met index 1.6, 1.67 en 1.74 en andere glasopties zoals Blue Filter betaalt u voor beide brillen de standaard meerprijs. De aanbieding geldt voor 1 persoon en geldt niet op reeds bestelde brillen en in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.