Een complete bril voor 59,-

Hans ruimt op! Bril voor 59,-

Het is nu nog leuker shoppen bij Hans Anders, want Hans ruimt op! Wat dacht u van een enkelvoudige bril met eigenmerkmontuur en kraswerende, ontspiegelde glazen (index 1.5) voor slechts 59,-? Dat is dus een hele complete bril! Bovendien kunt u bij ons natuurlijk kiezen uit de hele eigenmerkcollectie. Kom snel langs in de winkel of pas en bestel direct online!
Brillen bij Hans Anders

Ook flinke kortingen op merkbrillen

Ook onze merkbrillen zijn extra voordelig!
Zo heeft u een complete enkelvoudige merkbril voor 129,- en voor een complete merkbril met Varifocus Basic-glazen betaalt u slechts 199,-. U kunt kiezen uit alle merkmonturen.

Glasopties

Uw nieuwe bril wordt nog mooier met extra glasopties. Heeft u een hoge sterkte? Dan zijn extra dunne glazen een must. Uw bril wordt er niet alleen lichter en sterker van, het ziet er ook mooier uit. De meerprijs is 25,- per glas (index 1.6). Lees hiernaast welke opties u nog meer kunt kiezen om uw bril nog mooier te maken.


Probeer 3 monturen thuis

Zeker tijd om rustig te kiezen

Met keuze uit meer dan 400 eigenmerkmonturen én de nieuwste collecties merkmonturen kan het kiezen van het juiste montuur soms een uitdaging zijn. Daarom mag u, tegen betaling van een borg, drie monturen een week lang mee naar huis nemen. Zo heeft u alle tijd om te kijken welk montuur het beste bij u past. En u kunt anderenvragen welk montuur zij het mooist vinden staan. Zo weet u zeker dat u het juiste montuur kiest.
Stapelkorting lenzen

Stapelkorting op Easy Wear Lenzen

Stapelen in de Hans Anders webshop! Want hoe meer lenzen van Easy Wear je online bestelt, hoe meer korting je ontvangt!

2 doosjes = 10% korting
4 doosjes = 15% korting
6 doosjes = 20% korting

Zo worden uw lenzen wel heel voordelig!

 
Daglens
Easy Wear
vanaf
€ 12,00
Siliconen hydrogel dag
Easy Wear
vanaf
€ 18,25
Type 1 SmartCurve
Easy Wear
vanaf
€ 19,50
Type 3
Easy Wear
vanaf
€ 19,50
Type 4
Easy Wear
vanaf
€ 35,50

De actie geldt van zaterdag 31 januari t/m zondag 8 maart 2015 in alle Hans Anders winkels in Nederland en in de webshop (online alleen complete bril met enkelvoudige glazen). Een complete bril is een montuur met kunststof glazen (index 1.5) met kraswerende laag en ontspiegeling. Glasopties zijn mogelijk tegen standaard meerprijzen. Geldt niet op reeds bestelde brillen en in combinatie met andere acties of voordeelregelingen.

De stapelkortingactie op lenzen is alleen geldig op de webshop, op alle Easy Wear lenzen met uitzondering van multifocale lenzen. Geldig tot en met 1 februari 2015.