actie brillen

2 brillen voor de prijs van 1!

Dat is nou typisch Hans Anders: bij ons krijgt u nu 2 brillen van topkwaliteit voor de prijs van 1. En met topkwaliteit bedoelen we uitstekende glazen: glazen met kraswerende laag en ontspiegeling (index 1.5). Bovendien heeft u keuze uit meer dan 400 eigenmerk- én merkmonturen zoals Tommy Hilfiger, DKNY of Pierre Cardin. Ook de nieuwste collectie!

Dit betekent dat u bij aankoop van een complete enkelvoudige, Varifocus Professional én zelfs een Varifocus Excellent bril, een 2e complete bril gratis krijgt! Dat is nog eens een prachtig aanbod.

Kom snel naar een van onze winkels of zoek online alvast een leuk montuur uit en bekijk hoe deze u staat. Tevreden? Laat dit montuur of deze monturen naar een winkel van u keuze sturen. Veel succes en graag tot ziens!folder

brillen

25% korting

Heeft u echt maar behoefte aan 1 bril? Ook dan hebben wij een aantrekkelijk aanbod voor u. U ontvangt maar liefst 25% korting op uw complete bril. En dat is inclusief alle glasopties! Zo kan uw kortingsbedrag flink oplopen. Zoek meteen een leuk montuur uit in onze webshop en bekijk hoe die u staat. Een leuke bril kunt u aansluitend direct bestellen of laten opsturen naar een winkel van uw keuze. Informeer bij een medewerker in een van onze winkels naar deze actie.

Ook in onze webshop ontvangt u 25% korting op een complete enkelvoudige bril!

daglenzen

15% korting op Easy Wear Siliconen Hydrogel daglenzen

Ook voor daglenzen hebben wij een mooie aanbieding. Vanaf 23 maart tot en met 5 april profiteert u van maar liefst 15% korting op de Siliconen Hydrogel daglenzen van Easy Wear. Dit aanbod geldt zowel in de winkels als online. Bestelt u uw lenzen online dan heeft u deze snel en gemakkelijk in huis. Wilt u ook advies of uw ogen laten meten? Maak dan een afspraak met een van onze deskundige contactlensspecialisten in onze winkels. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkels als u alleen lenzen wilt kopen.De brilacties lopen vanaf maandag 9 maart en de einddatum wordt nader bepaald. De 2 brillen voor de prijs van 1-actie geldt voor één persoon in alle Nederlandse Hans Anders winkels en bij aankoop van 2 complete enkelvoudige, Workforce, Varifocus Professional of Varifocus Excellent brillen. Een complete bril is een montuur met kraswerende en ontspiegelde glazen (index 1.5). De goedkoopste complete bril is gratis en u betaalt een standaard meerprijs voor extra glasopties op beide brillen. De 25% kortingsactie geldt ook in de webshop bij aankoop van een complete bril inclusief alle glasopties (online alleen enkelvoudig). Beide brilacties gelden niet voor al bestelde brillen en in combinatie met andere acties of voordeelregelingen.

De lensactie loopt vanaf 23 maart tot en met 5 april 2015 alleen op Siliconen Hydrogel daglenzen van Easy Wear. Dus niet op andere daglenzen of de Easy Wear reguliere daglenzen.