100 euro korting

100,- korting op een complete bril

Bij aankoop van een complete bril krijg u 100,- korting. Zo heeft u al een bril met enkelvoudige glazen vanaf 49,- of een bril met Varifocus Basic glazen vanaf 99,-.

Op een complete bril met Varifocus Excellent glazen krijgt u zelfs 150,- korting. Onze hele collectie doet mee, u heeft dus keus genoeg.2 brillen voor de prijs van 1

Wilt u liever 2 brillen in plaats van 1? Dat mag ook. Kies 2 complete brillen en betaal er 1. Ideaal als u niet kunt kiezen uit de prachtige monturen in onze nieuwe collecties. Maar ook als u naast uw gewone bril graag nog een beeldschermbril wilt, of een zonnebril of…/brillen

kinderbrillen

Scherp naar School Deal

Speciaal voor onze jongste klanten hebben we een complete (kinder)bril van 219,- voor 99,-. De bril is voorzien van extra dunne glazen (index 1.6, t.w.v. 50,-) en een Bril Garant Plan (t.w.v. 20,-) van 219,- voor 99,-.
Stapelkorting op daglenzen

Bent u bijna door uw voorraad daglenzen heen? Vanaf 24 augustus tot en met 6 september 2015 heeft Hans Anders stapelkorting bij de aankoop van daglenzen! U kiest zelf uw korting.

Bij aankoop van 6 verpakkingen ontvangt u maar liefst 20% korting, bij aankoop van 4 verpakkingen ontvangt u 15% korting, bij aankoop van 2 verpakkingen ontvangt u 10% korting op uw daglenzen!

Deze actie is geldig op zowel Easy Wear daglenzen als de daglenzen van bekende merken in de winkels en online.
De optiekacties gelden van 27 autustus t/m 27 september 2015 in alle Hans Anders winkels in Nederland. Een complete bril is standaard voorzien van kraswerende en ontspiegelde glazen, index 1.5. Extra glasopties zijn mogelijk tegen een standaard meerprijs. De actie 2e bril gratis geldt bij aankoop van een complete bril niet voor de Varifocus Basic-glazen. De goedkoopste complete bril is gratis. Extra glasopties zijn op beide brillen tegen een standaard meerprijs en de 2e bril kan ook een beeldschermbril of zonnebril zijn. De 100,- kortingsactie geldt voor enkelvoudige brillen ook op hansanders.nl. De Scherp naar School deal geldt alleen voor klanten t/m 17 jaar en maximaal 1 bril per klant. Alle acties gelden niet voor de gratis montuurcollectie en reeds bestelde brillen of in combinatie met andere acties en voordeelregelingen. Informeer bij een medewerker in de winkel naar de actievoorwaarden. Alle gebruikte prijsvoorbeelden zijn gebaseerd op eigenmerkmonturen. 


De lensactie Stapelkorting op daglenzen is geldig van 24 augustus tot en met 6 september 2015 in alle Nederlandse Hans Anders winkels en in de webshop. De actie is niet geldig op eerdere bestellingen of i.c.m. voordeelregelingen. De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.