• Tweede bril gratis

Tweede bril gratis!

Profiteer van voorjaarsvoordeel bij Hans Anders. Want bij aankoop van een complete bril krijgt u nu de 2e bril gratis! En dat is niet één of ander waardeloos brilletje, maar ook een complete bril, dus met kraswerende en ontspiegelde glazen. Kortom een 2e bril van uitstekende kwaliteit, helemaal gratis!

Duidelijker kan niet...

Kiest u voor een complete enkelvoudige bril, dan krijgt u er dus een tweede enkelvoudige bril bij. En gaat u voor een complete varifocusbril, dan krijgt u een tweede varifocusbril cadeau. Duidelijker kan niet. U mag natuurlijk ook kiezen voor een handige zonnebril, computerbril, leesbril of nachtbril op sterkte als gratis bril.

Kom snel langs, of bestel uw bril eenvoudig online!

Stel uw perfecte zonnebril samen

Wist u dat u bij Hans Anders zelf uw zonnebril op sterkte kunt samenstellen? Kies eerst het montuur en bepaal vervolgens welk glastype u het mooist vindt. U kunt kiezen uit zonne-, dégradé- of spiegelglazen. Hier leest u er alles over.


Zonnebril met korting bij uw lenzen!

Alleen in onze webshop: bij bestelling van 2 verpakkingen maandlenzen of 6 verpakkingen daglenzen krijgt u 15,- korting op een zonnebril zonder sterkte. Bestel dus direct uw lenzen online, want de actie loopt maar tot en met 13 april 2014 (niet in combinatie met andere acties en voordeelregelingen).


Hoor Voordeel Weken

Het zijn weer de Hoor Voordeel Weken! Zo heeft u al kant-en-klare gehoorbeschermers van Alpine voor 8,95 en een jumboverpakking hoortoestelbatterijen (= 36 batterijen) voor slechts 10,-! Als u een beginnend gehoorverlies heeft en nog niet toe bent aan een hoortoestel, dan kunt u ook bij ons terecht. De Easy Amplifier is een slimme hoorversterker die comfortabel, eenvoudig in gebruik is en onzichtbaar in het oor. Tijdelijk verkrijgbaar van 224,50 voor 169,-.

Niet alleen gehoorbescherming en hooraccessoires zijn nu extra scherp geprijsd, u kunt deze weken natuurlijk ook kiezen voor onze hoortoestellen vanaf 0,-. Alle aanbiedingen, de ' 0,- hoortoestellenlijn' én de voordelen van een hoortoestel bij Hans Anders vindt u terug in onze actiefolder.

Hoor Voordeel Weken: ook online!

 

WorkSafe - Oordoppen
WorkSafe
Alpine
€ 9,95
€ 8,95
A10, 36 stuks - Hoortoestel batterijen
A10, 36 stuks
Easy Hear
€ 12,00
€ 10,00
Easy Amplifier (linkeroor)  - Hoorversterkers
Easy Amplifier (linkeroor)
Hans Anders
€ 224,50
€ 169,00
Perfect Dry - Hooraccessoires
Perfect Dry
Easy Hear
€ 39,95
€ 34,95
Senheiser 50 TV - Hooraccessoires
Senheiser 50 TV
Sennheiser
€ 139,00

De actie loopt van 31 maart t/m 11 mei 2014 in alle Nederlandse Hans Anders winkels. Bij aankoop van twee complete brillen is de goedkoopste complete bril gratis. Het merkmontuur van de tweede bril is gratis als er voor de eerste bril ook gekozen wordt voor een merkmontuur. Een complete bril is een montuur met kunststof enkelvoudige, varifocus-, Varifocus Plus-, nacht-, zonne- of Workforce glazen (index 1.5) voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling. Glasopties zoals extra dunne glazen en Blue Filter zijn mogelijk tegen vaste meerprijzen. Voor (gedeeltelijk) randloze brillen adviseren wij extra dunne glazen. De aanbieding geldt voor 1 persoon. De Hoor Voordeel Weken duren t/m 27 april 2014. De acties gelden niet op reeds bestelde producten en in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.