Mijn favorieten (0)

Voeg monturen toe aan uw favorieten en pas ze
eenvoudig online of in een van onze 250 winkels

Pas in de winkel

Probeer tot wel drie van
uw favorieten in de
winkel van uw keuze

20% korting op Easy Wear Lenzen

Onze dag- en maandlenzen van Easy Wear zijn nu extra voordelig, u krijgt maar liefst 20% korting! Zo heeft u al daglenzen voor 10,- en maandlenzen voor 18,-. En bent u aanvullend en heeft u nog recht op vergoeding van uw zorgverzekeraar? Misschien kosten uw nieuwe lenzen u dan helemaal niets! 

 
Daglens
Easy Wear
vanaf
€ 12,00
€ 9,60
Siliconen hydrogel dag
Easy Wear
vanaf
€ 18,25
€ 14,60
Type 1 SmartCurve
Easy Wear
vanaf
€ 19,50
€ 15,60
Type 3
Easy Wear
vanaf
€ 19,50
€ 15,60
Type 4
Easy Wear
vanaf
€ 35,50
€ 28,40

Enorme kortingen!

Tot 2x uw leeftijd in euro’s
Ouder worden heeft voordelen. Zeker bij Hans Anders! Want bij aankoop van een complete bril bepaalt uw leeftijd nu hoeveel euro korting u krijgt. Bent u nog geen 35 jaar? Dan verhogen we uw korting naar 35,-.

Dubbele korting bij een varifocusbril
Wilt u liever een varifocusbril? Bij een complete varifocusbril met Professional- of Excellent-glazen verdubbelen we zelfs uw leeftijdskorting!

Dus kom naar de winkel en profiteer. Of bekijk de alvast de online collectie. Ziet u een leuk montuur? Laat deze dan sturen naar een winkel bij u in de buurt en bekijk daar of deze helemaal bij u past. U kunt natuurlijk ook kiezen uit meer dan 400 monturen in de winkel.

Pas online
Artlife (152)
Artlife
€ 59,00
Pas online
Artlife (178)
Artlife
€ 59,00
Pas online
Artlife (162)
Artlife
€ 59,00
Pas online
Artlife (195)
Artlife
€ 59,00
Pas online
Artlife (153)
Artlife
€ 59,00

Gratis bril?

Heeft u dit jaar nog recht op vergoeding van uw zorgverzekeraar als u een nieuwe bril koopt? Kom langs met uw zorgpas en onze medewerker vertelt u direct of, en hoeveel vergoeding u krijgt. Of kijk op hansanders.nl/zorg. Samen met de (dubbele) leeftijdskorting is uw nieuwe bril dan misschien wel gratis. Hieronder vindt u enkele rekenvoorbeelden inclusief vergoeding van de aanvullende verzekering van uw zorgverzekeraar.


Nachtbril op sterkte extra voordelig

Heeft u ‘s nachts last van schitteringen bij straatverlichting en koplampen van auto’s? Wilt u beter zicht bij zware neerslag en mist? Dan is een nachtbril ideaal. Tijdelijk is deze extra voordelig, u betaalt nu geen 65,- maar 49,- voor een enkelvoudige nachtbril op sterkte. Wilt u meer informatie? Kijk dan op nachtbril.nl en kom uw gratis demo-nachtbril ophalen in de winkel (op=op).

Voor uw nachtbril heeft u keuze uit de hele eigenmerkcollectie, ook online geldig. Bekijk de collectie


Flinke korting op kinderbrillen

Kies uit de hele eigenmerkcollectie
Nu flinke korting op kinderbrillen! Een complete kinderbril met een eigenmerkmontuur is tijdelijk slecht 99,-! En dat zelfs inclusief kraswerende laag en ontspiegeling. Kom langs in de winkel om de kindercollectie te bekijken!


De actie met (dubbele) leeftijdskorting, nachtbril op sterkte en korting op kinderbrillen lopen van 20 oktober t/m 21 december 2014 in alle Nederlandse Hans Anders winkels. De actie met leeftijdskorting is niet geldig op hansanders.nl (u krijgt hier 35,- korting). Bij aankoop van een complete enkelvoudige bril met kunststof glazen (index 1.5) voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling ontvangt u 1 keer uw leeftijd in korting (in euro’s), met een minimale korting van 35,-. Bij aankoop van een complete varifocusbril met Professional- of Excellent-glazen (index 1.5) met kraswerende laag en ontspiegeling ontvangt u 2 keer uw leeftijd in korting (in euro’s). Koopt u een complete bril met Varifocus Basic-glazen, dan krijgt u 35,- korting.

De korting op Easy Wear lenzen geldt van 20 oktober t/m 23 november 2014. De actie geldt niet op multifocale lenzen en genoemde prijzen gelden per verpakking. Niet geldig op reeds bestelde producten en in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.

Merkmonturen, andere glazen en glasopties zijn mogelijk tegen een standaard meerprijs. Uw recht op vergoeding is afhankelijk van uw polisvoorwaarden en reeds gedeclareerde kosten. Wij streven ernaar u hierover zo juist en volledig mogelijk te informeren. Aangezien Hans Anders geen inzicht heeft in uw persoonlijke gegevens bij uw zorgverzekeraar, zijn de gegevens van uw huidige zorgverzekeraar altijd leidend.