actie brillen

100,- korting op uw nieuwe bril!

Goede kwaliteit beleeft u het beste door het zelf te ervaren. Daarom nodigen we u uit om de topkwaliteit van onze brillen te ontdekken voor extreem lage prijzen. Met deze 100,- korting heeft u al een complete enkelvoudige bril of zonnebril vanaf 49,- en een varifocusbril of varifocus-zonnebril vanaf 99,-! Bij een complete bril zijn de glazen standaard voorzien van een kraswerende laag en ontspiegeling. Met deze extreem lage prijzen is dit het perfecte moment om een mooie bril van topkwaliteit uit te zoeken.

Kom snel naar een van onze winkels of zoek online alvast een leuk montuur uit en bekijk hoe deze u staat. Tevreden? Laat dit montuur of deze monturen naar een winkel van uw keuze sturen. Graag tot ziens!folder

brillen

Liever 2 brillen?

Wilt u liever twee brillen? Sla dan nu nog snel uw slag. Want wegens succes verlengen we onze actie 2e bril gratis. Dit betekent dat u bij aankoop van een complete enkelvoudige, Varifocus Professional én zelfs een Varifocus Excellent bril, een gratis 2e complete bril of zonnebril op sterkte kunt uitzoeken! Bovendien heeft u keuze uit meer dan 400 eigenmerk- én merkmonturen zoals Tommy Hilfiger, DKNY of Pierre Cardin. Ook de nieuwste collectie! Dat is nog eens een prachtig aanbod.
lenzen

Lenzenmarathon: de beste lenzen voor de beste prijzen!

Tijdens de Lenzenmarathon kunt u zeer voordelig kennismaken met de topkwaliteit van onze lenzen van gerenommeerde leveranciers.

Probeer het zelf! Maak een afspraak met een contactlensspecialist of bestel direct online. Klik hier voor meer informatie over alle acties en aanbiedingen.
Zonnebril of leesbril op sterkte vanaf 29,-

Toe aan een nieuwe zonnebril of leesbril op sterkte? U heeft al een enkelvoudige bril vanaf 29,- en een varifocusbril vanaf 79,-. Of wilt u liever een complete zonnebril of leesbril, dus met kraswerende en ontspiegelde laag? Dan heeft u een complete enkelvoudige bril al vanaf 49,- of een complete varifocusbril vanaf 99,-! Deze actie is alleen geldig in onze winkels. Kom dus snel naar de winkel en profiteer van deze mooie actie!Win uw aankoopbedrag terug!


Heeft u een nieuwe bril nodig? En op onze website leuke monturen gezien? Als u nu een bril koopt nadat u via de website monturen naar de winkel van u keuze hebt laten sturen, dan maakt u kans het aankoopbedrag van uw bril terug te winnen!


hoortest

Hoorvoordeel bij Hans Anders

Tot en met 30 juni profiteert u van volop hoorvoordeel op een hoortoestel, gehoorbescherming of slaap- en zwemdoppen. 

Alle acties op een rij:

  • Sonic Nano Rite hoortoestel met 0,- eigen bijdrage
  • Speciaal voor alle hoortoesteldragers hebben we een bon met een aanbieding op multiverpakking batterijen naar keuze, slechts 3 euro. Vul de bon in uit de folder, of kom langs in de winkel dan vullen wij uw gegevens voor u in.
  • Gehoorbescherming op maat, 20% korting! Vanaf 64,- per set.
  • Doe een gratis hoortest en maak kans op 1 van de 25 zonnebrillen op sterkte! Maak voor 30 juni een afspraak en wie weet wint u een mooie zonnebril.


Of bel naar 0800-0075 (gratis).


De brilacties lopen van maandag 18 mei t/m zondag 14 juni 2015. De 100,- kortingsactie geldt bij aankoop van een complete (merk)bril met glazen voorzien van een kraswerende en ontspiegelde laag. Deze actie geldt niet op workforce-glazen. De 2e bril gratisgeldt voor één persoon in alle Nederlandse Hans Anders winkels en bij aankoop van 2 complete enkelvoudige, Workforce, Varifocus Professional of Varifocus Excellent brillen. Een complete bril is een montuur met kraswerende en ontspiegelde glazen (index 1.5). De goedkoopste complete bril is gratis en u betaalt een standaard meerprijs voor extra glasopties op beide brillen. De zonnebril of leesbril op sterkte actie geldt bij aankoop van een eigenmerkmontuur met kunststof glazen zonder bewerkingen (index 1.5). Extra glasopties of merkmonturen zijn mogelijk tegen een standaard meerprijs. Alle drie brilacties gelden in alle Hans Anders winkels in Nederland en de 100,- kortingsactie geldt op hansanders.nl (alleen voor enkelvoudige brillen). Alle drie brilacties gelden niet op de gratis montuurcollectie en voor al bestelde brillen en in combinatie met andere acties of voordeelregelingen.

De lensactie loopt tot en met 14 juni 2015.

De gratis hoortestactie geldt op alle afspraken die worden gemaakt tussen 9 mei en 30 juni 2015 in een Nederlandse Hans Anders winkel. Aan het einde van de actieperiode kiezen we 25 winnaars uit die een gratis zonnebril op sterkte ontvangen. Alle winnaars worden per brief op de hoogte gesteld en ontvangen met deze brief een bon die ze kunnen inwisselen in de winkel. Dat gebeurt uiterlijk 14 juli 2015.