Laatste dagen! Complete merkbril voor 99,-

Nu is een complete merkbril wel héél aantrekkelijk. Want u heeft al een complete merkbril voor slechts 99,-. En dat is inclusief enkelvoudige kraswerende én ontspiegelde glazen (index 1.5)! Wilt u liever een complete varifocusbril met merkmontuur? Dan heeft u deze al voor 169,-

Wees er dus snel bij en shop extra voordelig! U kunt langskomen in onze winkels of de bril van uw keuze direct online bestellen.
bekijk de folder

Complete bril met eigenmerkmontuur voor 59,-

Het is nu nog leuker shoppen bij Hans Anders, want Hans ruimt op! Wat dacht u van een enkelvoudige bril met eigenmerkmontuur en kraswerende, ontspiegelde glazen (index 1.5) voor slechts 59,-? Dat is dus een hele complete bril! En een complete varifocusbril met eigenmerkmontuur heeft u al voor 129,-! Bovendien kunt u bij ons natuurlijk kiezen uit de hele eigenmerkcollectie. Kom snel langs in de winkel of pas en bestel direct online!
lenzen stapelkorting

Stapelkorting op Easy Wear lenzen

Stapelen in de Hans Anders! Want hoe meer lenzen van Easy Wear je online bestelt of in de winkel koopt, hoe meer korting je ontvangt!

2 doosjes = 10% korting
4 doosjes = 15% korting
6 doosjes = 20% korting

En tot en met 5 maart 2015 worden alle webshopbestellingen gratis verzonden!

 

Easy Wear Daglens -
Easy Wear Daglens
Easy Wear
vanaf
€ 12,00
Easy Wear Siliconen hydrogel dag -
Easy Wear Siliconen hydrogel dag
Easy Wear
vanaf
€ 18,25
Easy Wear Type 1 SmartCurve -
Easy Wear Type 1 SmartCurve
Easy Wear
vanaf
€ 19,50
Easy Wear Type 3 -
Easy Wear Type 3
Easy Wear
vanaf
€ 19,50
Easy Wear Type 4 -
Easy Wear Type 4
Easy Wear
vanaf
€ 35,50

Een hoortoestel dat bij u past, zo hoort het!

Iedereen is anders, geen persoon is hetzelfde. En wat voor de één belangrijk is, geldt niet voor de ander. Daarom bieden we volop keuze in hoortoestellen. En in elke categorie hoortoestellen waaruit u mag kiezen om voor vergoeding in aanmerking te komen, is altijd minimaal één toestel waarvoor u géén eigen bijdrage betaalt. Onze StAr-gecertificeerde audicien helpt u graag kiezen voor de hooroplossing die het beste bij u past.

Geinteresseerd in een gratis en vrijblijvende hoortest? Maak online een afspraak of bel 0800 - 0075 (gratis).

folder audio

De acties gelden tot en met zondag 8 maart 2015 in alle Hans Anders winkels in Nederland en in de webshop (online alleen complete bril met enkelvoudige glazen). Een complete bril is een montuur met kunststof glazen (index 1.5) met kraswerende laag en ontspiegeling. Genoemde prijzen gelden voor een complete enkelvoudige bril en voor een complete bril met Varifocus Basic-glazen. Glasopties zijn mogelijk tegen standaard meerprijzen. Geldt niet op reeds bestelde brillen en in combinatie met andere acties of voordeelregelingen.

De stapelkorting op Easy Wear lenzen is t/m 8 maart 2015 in de Hans Anders winkels in Nederland en in de webshop, op alle lenzen van Easy Wear m.u.v. de multifocale lenzen.

Tot en met 5 maart 2015 worden alle webshopbestellingen gratis verzonden!