Bij aankoop van een complete bril: 50% korting op glazen en glasopties!

De prijs van uw bril wordt voor een groot deel bepaald door de glazen. Heeft u extra dunne glazen of multifocale glazen nodig, dan is uw bril vaak duurder dan u had verwacht. Bij Hans Anders krijgt u nu bij aankoop van een complete bril maar liefst 50% korting op glazen én glasopties*. Dus ook op speciale glazen, bijvoorbeeld extra dun, varifocus, multifocaal op maat en glazen met cilinder. Kom dus snel uw nieuwe bril uitzoeken in een van onze 250 winkels of bekijk de collectie online.

Pas online
Imagin Paars - Normale brillen
Imagin Paars
Hans Anders
€ 35,00
Pas online
Moneta Zwart - Normale brillen
Moneta Zwart
Hans Anders
€ 35,00
Pas online
Moneta Bordeaux - Normale brillen
Moneta Bordeaux
Hans Anders
€ 35,00
Pas online
Puma (15407) - Normale brillen
Puma (15407)
Puma
€ 99,00
Pas online
Spano Blauw - Normale brillen
Spano Blauw
Hans Anders
€ 35,00

Kies uw glasopties

Deze actie is heel aantrekkelijk voor mensen die speciale wensen hebben. Bijvoorbeeld extra dunne glazen zijn nu extra voordelig. Ze verhogen het draagcomfort van uw bril, zijn licht, breken minder snel en ogen gewoon mooier. Meer hierover vindt u op hansanders.nl/dunneglazen. Bekijk hieronder met welke glasopties u nog meer plezier en comfort van uw bril heeft.

*De actie loopt van 28 juli t/m 10 augustus 2014 in alle Nederlandse Hans Anders winkels. Enkelvoudige brillen zijn ook verkrijgbaar in de webshop. De actie is geldig bij aankoop van een eigenmerk- of merkmontuur met kraswerende en ontspiegelde glazen. De actie geldit niet voor Varifocus Basic-glazen. Niet geldig op reeds bestelde brillen of in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.


UITVERKOOP BIJ HANS ANDERS

Het weer is heerlijk en iedereen geniet volop van de zon! En bij deze mooie zomer past een mooie zonnebril. Was u al van plan om er een te kopen, dan is dit het moment. Het is namelijk uitverkoop bij Hans Anders op zonnebrillen!


25% korting op zonnebrillen


Op alle zonnebrillen zonder sterkte ontvangt u nu 25% korting. Deze actie is ook geldig op zonnebrillen van onze merkencollectie met onder andere Tommy Hilfiger, Puma en DKNY. Bekijk online onze hele merkencollectie zonnebrillen en bestel uw nieuwe zonnebril snel en eenvoudig in onze webshop.

Zonnebril op sterkte vanaf 39,-

Ook onze zonnebrillen op sterkte zijn scherp afgeprijsd. Zo heeft u al een enkelvoudige zonnebril op sterkte met een eigenmerkmontuur (index 1.5) van 65,- voor 39,-. Bezoek snel een winkel bij u in de buurt of bestel uw enkelvoudige zonnebril in onze webshop.

De actie zonnebril op sterkte is geldig op een eigenmerkmontuur met index 1.5 zonder kraswerende laag en ontspiegelde glazen. Merkmonturen en extra glasopties zijn tegen standaard meerprijzen. De acties 25% korting op zonnebrilen en zonnebril op sterkte vanaf 39,- lopen van 24 juli t/m 2 augustus. Enkelvoudige zonnebrillen zijn ook verkrijgbaar in de webshop. Niet geldig op reeds bestelde brillen of in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.


Daglenzen 15% korting

Vindt u een bril ook zo onhandig tijdens het sporten of op vakantie? Daglenzen bieden dan uitkomst. En, extra handig: u kunt dan ook een gewone zonnebril dragen. Bovendien zijn daglenzen per stuk verpakt in handige capsules met lenzenvloeistof. Dat is wel zo hygiënisch én u heeft geen aparte lenzenvloeistof nodig.

In de webshop van Hans Anders zijn alle Easy Wear daglenzen altijd laag geprijsd en u krijgt nu ook nog eens 15% korting! Wees er snel bij want deze actie loopt van 28 juli t/m 10 augustus 2014.Vakantiedeal

15% korting op Alpine oordoppen

Voorkom water in de oren tijdens het zwemmen en douchen. Heerlijk genieten van een ongestoorde nachtrust en een ontspannen vliegreis zonder drukverschil in de oren. Of veilig genieten van muziek op een festival zonder wakker te worden met een piep in uw oren.

Dat wil toch iedereen op vakantie?!

Hans Anders verkoopt de unieke oordoppen van Alpine die dit allemaal mogelijk maken! Bestel nu de oordoppen extra voordelig in de webshop van 28 juli tot en met 10 augustus 2014.

Pluggies - Oordoppen
Pluggies
Alpine
€ 9,95
€ 8,46
PartyPlug - Oordoppen
PartyPlug
Alpine
€ 9,95
€ 8,46
SleepSoft - Oordoppen
SleepSoft
Alpine
€ 9,95
€ 8,46
FlyFit - Oordoppen
FlyFit
Alpine
€ 9,95
€ 8,46
SwimSafe - Oordoppen
SwimSafe
Alpine
€ 9,95
€ 8,46