brillen

3 brillen voor de prijs van 1: profiteer samen!

Bij aankoop van een complete bril krijgt u een 2e complete bril cadeau én u mag gratis iemand een mooie bril cadeau geven. Familie, vriend, kennis of buur, er is vast wel iemand die u blij kunt maken. Zelf houden mag natuurlijk ook. Zo heeft u dus al 3 brillen vanaf 149,-!

En dan hebben we nóg twee leuke extraatjes:

  • Kiest u voor uw eerste bril een merkmontuur, zoals DKNY of Tommy Hilfiger, dan krijgt u bij uw 2e bril het merkmontuur óók gratis.
  • En kiest u voor uw 1e bril voor Varifocus Excellent-glazen (ons meest comfortabele glazen), dan zijn bij uw 2e bril de Varifocus Excellent-glazen (index 1.5) ook gratis.Wij rekenen het graag even voor u uit:

 


Liever 1 bril? 30% korting, ook op alle opties

Wilt u liever 1 bril? Profiteer dan nu van een superscherpe prijs voor een bril van topkwaliteit, want u krijgt maar liefst 30% korting op een complete bril.

Dat is:

  • 30% korting op alle monturen, zowel eigenmerk- als merkmonturen
  • 30% korting op alle glazen, kraswerend en ontspiegeld
  • 30% korting op alle extra opties, zoals dunnere glazen en meekleurend
Kom langs en profiteer, of bestel uw nieuwe bril online. U kunt natuurlijk ook alvast de online collectie bekijken en het montuur laten sturen naar de winkel van uw keuze. Wel zo handig!


Zomers voordeel: 20% korting op alle zonnebrillen

Omdat de zon schijnt… omdat het gisterenavond laat is geworden… of gewoon omdat het zomer is in Nederland. Iedereen heeft graag een zonnebril bij de hand. Daarom nu bij Hans Anders: 20% korting op een zonnebril. U heeft dan al een gewone zonnebril vanaf 12,- of een zonnebril op sterkte vanaf 52,-.

Kies uit een ruime collectie eigenmerkmonturen. Of ga voor een trendy montuur uit onze merkcollectie, zoals van Kenzo, Puma of DKNY. Natuurlijk in de nieuwste modellen en kleuren. Bekijk hier alvast de collectie of kom langs in de winkel.zonnebrillen

50% korting op het 2e doosje lenzen

Heeft u nieuwe lenzen nodig? Dan heeft u geluk, want ze zijn nu wel heel voordelig! U ontvangt namelijk maar liefst 50% korting op het 2e doosje lenzen. De actie is geldig op alle lenzen in de winkels en in de webshop.


De acties lopen van maandag 29 juni t/m zondag 2 augustus 2015 in alle Nederlandse Hans Anders winkels, de 30% kortingsactie en de 20% korting op zonnebrillen geldt ook in onze webshop. Voorwaarden 3 brillen voor de prijs van 1: Bij aankoop van een complete bril met eigenmerkmontuur en kunststof enkelvoudige, Varifocus Professional- of Varifocus Excellent-glazen voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling krijgt u 2 brillen cadeau: een 2e complete bril met eigenmerkmontuur dezelfde type kunststof glazen (index 1.5) én een 3e bril met kunststof enkelvoudige glazen (index 1.5), zonder bewerkingen (t.w.v. 65,-). Kiest u voor uw 1e bril een merkmontuur, dan krijgt u bij uw 2e bril het merkmontuur ook gratis. Goedkoopste complete bril is gratis.

De actie geldt niet bij aankoop van een montuur met Varifocus Basic-glazen. Glasopties zoals extra dunne glazen zijn mogelijk tegen standaard meerprijzen. De 1e en 2e bril zijn voor 1 persoon, de 3e bril kan worden weggegeven middels een tegoedbon. Actie 30% korting op een complete bril inclusief opties is geldig bij aankoop van een complete bril met (eigen)merkmontuur en kunststof enkelvoudige, Varifocus Basic-, Varifocus Professional- of Varifocus Excellent-glazen voorzien van kraswerende laag en ontspiegeling. Ook geldig op exra glasopties zoals extra dunne glazen, Clean Coat, Blue Filter, meekleurende glazen etc.De 20% korting geldt op alle zonnebruillen met een (eigen)merkmontuur met kunststof enkelvoudige, Varifocus Basic-, Varifocus Professional- of Varifocus Excellent-glazen (index 1.5) of zonder sterkte, zonder bewerkingen.

De 50% korting op het 2e doosje is geldig op alle lenzen in de Nederlandse Hans Anders winkels en in de webshop, van 8 juli tot en met 2 augustus 2015. Niet geldig op reeds bestelde verpakkingen en in combinatie met andere acties.

De acties zijn niet geldig in combinatie met andere acties en voordeelregelingen.