Mijn favorieten (0)

Voeg monturen toe aan uw favorieten en pas ze
eenvoudig online of in een van onze 250 winkels

Pas in de winkel

Probeer tot wel drie van
uw favorieten in de
winkel van uw keuze

Voor iedereen de mooiste bril

Bekijk en pas hier onze collectie brillen online

Op zoek naar een nieuwe bril? De eerste stap naar een mooi montuur zet u gewoon hier op HansAnders.nl. Kies uit onze merkmonturen of onze ruime collectie Hans Anders brillen in elke vorm en kleur en pas ze direct online op uw eigen foto.

Uw bril koopt u natuurlijk bij Hans Anders, vertrouwd bij een van onze 250 winkels waar onze opticiens u kunnen helpen bij het uitzoeken van uw bril of gemakkelijk in onze webshop. Op onze website vindt u een ruime selectie van ons aanbod brillen online. Hans Anders brillen zijn voordelig geprijsd en voldoen aan de laatste trends op het gebied van brillen.

Hans Anders brillen en topmerken brillen

Naast ons Hans Anders brillen kunt u hier ook een gedeelte van onze merkmonturen van bekende designers terugvinden. Ook deze merkbrillen zijn stuk voor stuk superscherp geprijsd en worden na de deskundige oogmeting voorzien van topkwaliteit brillenglazen. Ons assortiment omvat onder ander DKNY brillen, brillen van Tommy Hilfiger, Pierre Cardin brilmonturen en Puma met zijn sportieve brillen.

Het kiezen van een bril

Het kiezen van een bril kan lastig zijn, maar op onze website met brillen kunt u gemakkelijk een keuze maken door te kiezen tussen de merken brillen, de kleur van de bril, de brilvorm of de stijl van de bril. Hans Anders brillen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Ook hebben we een aantal tips bij de keuze van een bril. Helemaal van nu zijn de kunststof brillen, maar ook een metalen bril kan een prachtig sieraad zijn op uw gezicht. Wilt u een stijlvolle minimalistische maar sterke bril? Kies dan voor één van onze brillen van titanium, of van het innovatieve brillenmerk Flexon. Voor iedere stijl, voorkeur of persoonlijkheid heeft Hans Anders de juiste bril.

Brillen online passen

Alle brillen die u ziet op de website kunt u direct passen via de digitale spiegel. Wat staat u beter? Een rode ronde bril of misschien een zwart kunststof montuur? U ziet het direct. En heeft u uw keuze gemaakt, maar bestelt u uw bril liever niet online, kies dan voor passen in het filiaal: het montuur ligt dan binnen enkele dagen voor u klaar in de winkel van uw keuze, na een deskundige meting en advies over de brillenglazen bestelt u daar dan vertrouwd uw bril.

Brillen online bestellen

Wilt u uw bril online bestellen? Dat is heel gemakkelijk. Na de keuze van uw montuur kiest u eerst waar u de bril voor gaat gebruiken. Is het een bril om veraf scherp te zien of wilt u een leesbril. U kunt ook kiezen voor een nachtbril of een zonnebril op sterkte. Hierna voert de sterkte in van uw oogrecept of u vraagt de gegevens op van een oogmeting in een Hans Anders winkel door uw geboortdatum en adresgegevens in te voeren. Als laatste kunt u kiezen voor eventuele extra opties op uw bril zoals extra dunne glazen, kraswerende laag of meekleurende glazen. Na uw betaling gaan wij aan de slag om uw bril te maken en na maximaal ongeveer 2 weken heeft u uw bril in huis.

Meer informatie over brillen

In onze informatieve Horen & Zien Wiki kunt u meer lezen over alles wat te maken heeft met horen en zien en dus ook over brillen. U leest er bijvoorbeeld of u bij een hoge sterkte altijd dikke glazen in uw bril heeft, over verschillende opties op brillenglazen en tips bij het kiezen van brillen voor kinderen.

Hans Anders: de complete winkel voor brillen, ook online!