Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 129,00
€ 139,00
€ 159,00
€ 159,00
€ 159,00
€ 139,00
€ 129,00
€ 59,00
€ 129,00
€ 89,00
€ 119,00
€ 89,00
€ 89,00

Ben je op zoek naar een nieuwe zonnebril? Je kunt een voorkeur hebben voor een bril met een bepaald kleur montuur en glazen in een zekere kleurstelling. Misschien zoek je in het assortiment van je favoriete merk. Wat altijd slim is, is te bepalen welke vorm van je zonnebril het beste bij je gezicht past. Geen enkel gezicht is hetzelfde. In de regel passen rechthoekige zonnebrillen het best bij ronde gezichten. Wil jij een rechthoekige bril?

Rechthoekige zonnebril op sterkte

Als je ogen ook een sferische of cilindrische correctie nodig hebben, kun je het beste zoeken naar een nieuwe rechthoekige zonnebril op sterkte. Rechthoekige brilmonturen kunnen worden voorzien van zonnebrilglazen die je ogen beschermen tegen gepolariseerd licht en fel zonlicht en tegelijkertijd zorgen voor zo scherp mogelijk zicht. Als je exact weet wat je sterkte is en je weet ook de precieze afstand tussen je pupillen, dan kun je eenvoudig online je rechthoekige zonnebril kopen op sterkte. Je kunt ook kiezen voor een combinatie tussen een zonnebril en een leesbril. Dan kies je een rechthoekige bril plus 1,2,3 of 4 dioptrieën in het leesgedeelte.

 

Rechthoekige zonnebril zonder sterkte

Ook als je geen visuscorrectie nodig hebt, profiteer je van een goede zonnebril. Heb je een mooi afgerond gezicht, koop dan een rechthoekige zonnebril kopen zonder sterkte. Achter het stuur, als je leest of wandelt langs het strand, je ogen profiteren van de bescherming van goede zonwerende glazen en raken veel minder snel vermoeid. Als je een rechthoekige mode bril zonder sterkte zoekt, kijk dan ook naar de kleur van de glazen en match ze bij je haarkleur en de kleuren van je favoriete outfit. Laat je pupilafstand bepalen en je kunt gerust je rechthoekige bril zonder sterkte online kopen. Bij Hans Anders hebben we een uitgebreid assortiment en bieden we voor ieder een juiste zonnebril.

 

Nieuwste rechthoekige zonnebrillen

Zeker als je gevoelig bent voor fashion, is het slim om alle rechthoekige zonnebrillen trends goed in de gaten te houden. Zoek je een mode rechthoekige zonnebril in een uitvoering waarmee je het komende jaar beslist zult opvallen? Of gaat je voorkeur uit naar een trendy maar tijdloos model waar je meerdere jaren van kunt genieten? De nieuwste rechthoekige zonnebrillen trends hou je effectief in de gaten als je regelmatig bij Hans Anders in het assortiment een kijkje neemt.

 

Rechthoekige zonnebril online passen

Het gaat om de combinatie van jouw gezicht met het montuur van je keuze. Je kunt altijd een rechthoekige zonnebril passen bij een van onze opticiens. Rechthoekige zonnebrillen virtueel passen is ook mogelijk en bespaart je bovendien veel tijd. Als je de afstand tussen je pupillen precies weet, kun je online je rechthoekige bril passen en meteen zien of hij je goed staat. Bij Hans Anders heb je de mogelijkheid een foto te uploaden. Rechthoekige zonnebrillen passen op een foto van jou geeft je bijna dezelfde zekerheid als letterlijk passen in een winkel.

 

Goedkope rechthoekige zonnebril

Zoek je de goedkoopste rechthoekige zonnebrillen, omdat je budget niet groot is? Denk dan ook aan de mogelijkheid om via je zorgverzekering een vergoeding voor je rechthoekige zonnebril te krijgen. Zeker als je veel op de weg zit of een zonnebril met sterkte nodig hebt, kun je in aanmerking komen voor een rechthoekige zonnebril vergoeding.

 

Rechthoekige zonnebril kopen

Wil je online een rechthoekige zonnebril op sterkte kopen, dan is een recent recept noodzakelijk. Dan kun je online bij veel gerenommeerde optiekzaken in alle vertrouwen je rechthoekige bril bestellen.

Pas je de zonnebril toch liever in het echt? Dat kan natuurlijk ook. Zoek je zonnebril online, kies voor ‘passen in het filiaal’ en het montuur ligt dan binnen enkele dagen voor je klaar in de winkel van jouw keuze.