Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Amsterdam

Adres

Ferdinand Bolstraat 43
Amsterdam, 1072 LB

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00 dinsdag 09:30 - 18:00 woensdag 09:30 - 18:00 donderdag 09:30 - 18:00 18:00 - 20:00 vrijdag 09:30 - 18:00 zaterdag 09:30 - 17:00 zondag 12:00 - 17:00 Laatste zo vd maand 12.00-17.00
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Amsterdam

Onze Hans Anders Opticien in Amsterdam, gelegen in de bruisende wijk de Pijp, is de perfecte plek voor iedereen die op zoek is naar een deskundige opticien. Ons team van gecertificeerde opticiens is erop gericht om klanten te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor hun zichtproblemen, of het nu gaat om brillen, zonnebrillen of lenzen. Speciaal voor mensen die lenzen dragen, is er een contactlensspecialist aanwezig. Deze is gespecialiseerd in het geven van adviezen aangaande het dragen van contactlenzen. Voor een afspraak met deze specialist kun je hier terecht.

We bieden ook gratis oogmetingen aan, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw ogen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Onze specialisten kunnen jou ook helpen bij het kiezen van de juiste bril met behulp van ons brilconsult. Plan je afspraak via de button bovenaan deze pagina.

Start je oriëntatie alvast op de website. Je vindt hier brillen van de merken Ray-Ban, Diesel, Calvin Klein Jeans, Furla, Alexander McQueen en Lozza. Pas de monturen alvast in de virtuele paskamer of laat je favorieten naar de winkel sturen.


Routebeschrijving naar deze opticien

Kom je met het OV, neem tram 16, 24 of 25 stap uit bij de halte Ferdinand Bolstraat. Als je met de auto naar onze winkel komt, kun je het beste parkeren in de Q-Park Europarking op Marnixstraat 250. Verlaat de parkeergarage aan de achterkant en loop naar het noorden op de Marnixstraat tot je de Ferdinand Bolstraat bereikt. Sla vervolgens linksaf op de Ferdinand Bolstraat en loop een paar minuten tot je onze winkel aan jouw rechterhand ziet.

Zien we je snel bij Hans Anders aan de Ferdinand Bolstraat?