Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Amsterdam

Adres

Kinkerstraat 283
Amsterdam, 1053 ES

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00 18:00 - 20:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Amsterdam

Hans Anders Opticien Amsterdam in de Kinkerbuurt

Ontdek moeiteloos een nieuwe bril bij Hans Anders Opticien Amsterdam in de bruisende Kinkerbuurt. Onze winkel, gelegen in de levendige Kinkerstraat, verwelkomt je met een diverse collectie prachtige monturen. Van speelse designs met bonte kleuren tot tijdloze klassiekers, ons assortiment verandert voortdurend, waardoor we je altijd een bril kunnen aanbieden die je met plezier dagelijks draagt. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Zo heb je altijd volop keuze om je perfecte stijl te vinden.

Advies van gecertificeerde opticiens

In onze winkel zijn enkel gecertificeerde opticiens werkzaam. Dat is belangrijk, want zij weten precies waar een bril aan moet voldoen. Ze voeren altijd eerst een gratis oogmeting uit en bepalen zo je precieze sterkte. Twijfel je welk montuur het beste bij je past? Onze medewerkers denken graag met je mee en geven je persoonlijk advies. Bij Hans Anders bieden we bovendien voordeel aan iedereen. Daarom geniet je ook in onze winkel in de Kinkerbuurt van zachte prijzen.

Routebeschrijving naar Hans Anders Opticien Amsterdam in de Kinkerbuurt

Auto

De Kinkerbuurt in Amsterdam ligt in Oud-West. Deze Amsterdamse wijk bereik je het makkelijkste via de A10. Neem de afslag bij het Rembrandtpark en rijd via de Hoofdweg naar de Kinkerstraat. Dit kan ook wanneer je de afslag neemt ter hoogte van het OLVG. Dankzij de fijne ligging aan de Kinkerstraat is het eenvoudig om te parkeren bij onze winkel. Aan weerszijden van de straat vind je meerdere (betaalde) parkeerplekken.

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer ben je nog sneller en gemakkelijker bij onze winkel in de Kinkerstraat. Door deze straat rijdt namelijk tram 1, die vanaf Amsterdam Centraal vertrekt en meerdere stops maakt in het centrum van Amsterdam. Ook vanaf Amsterdam Muiderpoort neem je deze tram. Stap uit bij de halte J.P. Heijestraat en je ziet onze winkel al naeen paar meter liggen.