Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Amsterdam

Adres

Osdorpplein 503
Amsterdam, 1068 TA

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 20:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Amsterdam

In het winkelcentrum Osdorpplein in Amsterdam Nieuw-West staan de medewerkers van Hans Anders altijd voor je klaar. Je vindt ons tegenover HEMA. Het winkelcentrum is gemakkelijk te bereiken met de auto. Parkeren kan in de Q-park garage Osdorpplein of op straat (betaald en vanaf het Hoekenespad is dit gratis). Ook het openbaar vervoer is goed voorzien. Pak bus 61, 63, 69 of tram 1/17 naar het winkelcentrum in Osdorp.

Je vindt bij ons een bijzonder breed assortiment aan lenzen en monturen tegen eerlijke, scherpe prijzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. De professionele medewerkers kunnen je uitstekend advies geven over zowel lenzen als brillen. Wil je graag een oogmeting laten doen, dan kun je eenvoudig een afspraak maken via onze afsprakenlijn.

Start je bezoek aan deze winkel alvast op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen alvast online passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting of een lenscontrole.

Het team van Hans Anders Osdorpplein hoopt je binnenkort in de winkel van dienst te mogen zijn!