Hans Anders opticiens Amsterdam

Adres

Osdorpplein 503

1068 TA Amsterdam Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Gratis glazen

Om de opening te vieren kun je vanaf vrijdag 14 september alleen aan het Osdorpplein in Amsterdam terecht voor de Gratis glazen actie. Bij aankoop van een montuur zijn je enkelvoudige glazen (index 1.5), inclusief kraswerende laag en ontspiegeling helemaal gratis! Met een Hans Anders Collectie-montuur heb je al een enkelvoudige bril vanaf 39,-. Liever een varifocusbril? Ook uw Varifocus Basic-glazen zijn helemaal gratis bij aankoop van een montuur en op onze overige varifocusglazen ontvangt u de hoogste korting, namelijk 170,-! 

Actievoorwaarden Prijzen varifocusglazen Bekijk de collectie
Bekijk de collectie

Korting op lenzen

Ook krijg je tijdens de openingsweek maar liefst 20% korting op je Easy Wear lenzen. Benieuwd naar de verschillen tussen daglenzen en maandlenzen? We leggen het uit in dit blog. Kom snel naar de winkel en bestel je nieuwe lenzen met korting.

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopzondag: iedere tweede zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur

In het winkelcentrum Osdorp in Amsterdam staan de medewerkers van Hans Anders altijd voor je klaar. Je kunt dit winkelcentrum gemakkelijk bereiken met de auto vanuit de richtingen Amersfoort, Utrecht, Den Haag en Zaandam. Daarnaast gaan er verschillende bus- en tramlijnen van en naar het winkelcentrum.

Dit filiaal bied een breed assortiment aan lenzen en monturen tegen zeer voordelige prijzen. De professionele medewerkers kunnen je uitstekend advies geven over zowel lenzen als brillen. Wil je graag een oogmeting laten doen, dan kun je eenvoudig een afspraak maken via onze afsprakenlijn.


Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

 


Andere winkels in de buurt

Joop van Weezelhof 3

1063 MK Amsterdam Meer informatie

Kinkerstraat 283

1053 ES Amsterdam Meer informatie

Ferdinand Bolstraat 118

1072 LP Amsterdam Meer informatie

Rijnstraat 45

1078 PX Amsterdam Meer informatie