Ruim assortiment hoortoestellen

Gehoorbescherming op maat

Contracten met alle zorgverzekeraars

Gediplomeerde audiciensHoortoestellen voor scherpe prijzen, met vergoeding

Hans Anders heeft als enige aanbieder van hoortoestellen een contract met alle zorgverzekeraars. We hebben scherpe prijsafspraken gemaakt, waardoor u bij ons voor uw nieuwe hoortoestel altijd voordelig uit bent. En u profiteert altijd van de maximale vergoeding van uw zorgverzekeraar. Als het mogelijk is, regelen wij graag de declaratie van uw hoortoestel(len) bij uw zorgverzekeraar voor u en met 120 hoortoestel verkooppunten is er altijd een gediplomeerde Hans Anders audicien bij u in de buurt. Natuurlijk kunt u bij ons ook rekenen op gratis nazorg en controles. Maak hier een afspraak voor een gratis en vrijblijvende hoortest. 


Verzekerd bij Zilveren Kruis? Tot 48% lagere eigen bijdrage

Hans Anders is de voorkeursaudicien van Zilveren Kruis. Daardoor profiteert u van de scherpste contracttarieven (tot 48% goedkoper) voor uw hoortoestel. Bovendien betaalt u géén eigen risico en daarmee kunt u dus 385,- besparen op de aanschaf van uw hoortoestel!

En u kunt rekenen op de maximale vergoeding van uw basisverzekering, namelijk 75%. De resterende 25% is uw eigen bijdrage, waarover u vanuit uw aanvullende verzekering vergoeding ontvangt.

Lees hier alles over onze eigen bijdrage in vergelijking met de andere voorkeursaudicien van Zilveren Kruis. Of bekijk direct wat de eigen bijdrage is als u wel of geen aanvullende verzekering heeft, dat kan met onze zorgcalculator.

Hans Anders voorkeursleverancier van Zilveren Kruis

Bent u verzekerd bij Zilveren Kruis en komt u in aanmerking voor vergoeding van uw hoortoestel(len)? Dan krijgt u de maximale vergoeding en betaalt u bij Hans Anders geen eigen risico (van max. 385 euro). Daarnaast profiteert u van de scherpste contracttarieven, waardoor u voor een hoortoestel bij ons altijd het goedkoopste uit bent. U betaalt slechts een kleine eigen bijdrage en heeft zo al een hoortoestel vanaf 65,-. U heeft daarbij keus uit een breed assortiment hoortoestellen van topkwaliteit.Met deze uitstekende voordeelregeling bent u bij ons voor uw hoortoestellen dus op het juiste adres. En ook met alle andere zorgverzekeraars hebben we goede afspraken gemaakt. Maak hier een afspraak met een audicien.  

 

Verzekerd bij Menzis? Hans Anders is uw voorkeursaudicien

Hans Anders is de voorkeursaudicien van veel verzekeraars, waaronder Menzis, Azivo, HEMA, Anderzorg en PMS. Daardoor profiteert u van scherpe contracttarieven voor uw hoortoestel. 

Ook kunt u rekenen op de maximale vergoeding van uw basisverzekering, namelijk 75%. De resterende 25% is uw eigen bijdrage, waarover u vanuit uw aanvullende verzekering vergoeding ontvangt. Heeft u uw eigen risico verbruikt, dan betaalt u deze ook niet. 

En omdat wij de voorkeursaudicien zijn met de meeste verkooppunten, is er altijd een gediplomeerd audicien bij u in de buurt.

Maak snel online een afspraak voor een gratis hoortest of bel voor een afspraak 0800-0075 (gratis).

Hoortoestellen voor jongeren t/m 17 jaar 0 euro

Voor jongeren tot 17 jaar is er een speciale regeling. Per 1 januari 2016 is de eigen bijdrage voor de aanschaf van één of twee hoortoestellen voor jongeren tot en met 17 jaar vervallen. Ook is het Eigen Risico niet van toepassen. Kom je er dus voor in aanmerking, dan krijg je (met de vergoeding van je zorgverzekeraar) je hoortoestellen dus als het ware gratis. Het maakt daarbij niet uit waar je verzekerd bent of welk toestel geadviseerd wordt. 

 


Extra informatie en voorwaarden

Afspraak

Afspraak met onze audicien
Afspraak maken

Zorgverzekering

Check uw zorgverzekering
Zorgverzekering checken

50% korting gehoorbescherming voor leden Zorgcollectief FNV/Menzis

Voor muziekliefhebbers, concertgangers, muzikanten en dj's die optimaal willen genieten van muziek met de beste gehoorbescherming is er Music gehoorbescherming van Tympro. Deze gehoorbescherming is voorzien van een membraamfilter en geeft een vlakke demping, zodat de kwaliteit van de muziek optimaal blijft. De gehoorbescherming kost € 149 per set. Ben jij tussen de 18 en 29 jaar oud en ben je aanvullend verzekerd bij het Zorgcollectief FNV/Menzis? Dan is deze gehoorbescherming voor jou extra voordelig. Hans Anders en het zorgcollectief FNV/Menzis hebben hier speciale afspraken over gemaakt: jij krijgt maar liefst 50% korting op de aanschafprijs. Klik hier voor meer informatie.