Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Winschoten

Adres

Reivel Passage 9
Winschoten, 9671 EB

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00 18:00 - 21:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Winschoten

Koopzondag: deze winkel is geopend op alle koopzondagen van winkelcentrum "t Rond".

Het Hans Anders filiaal in Winschoten vind je in het overdekte winkelcentrum 'tRond. De winkel is zeer goed bereikbaar met de auto en de trein. Je auto kun je gemakkelijk parkeren rondom het winkelcentrum of op het parkeerdek (gratis parkeren). Het treinstation Winschoten is gelegen op enkele minuten lopen van het winkelcentrum. Dus ook met het openbaar vervoer is het winkelcentrum goed bereikbaar.

Voor aankoop of onderhoud van je bril, contactlens en hoortoestel ben je van maandag tot en met zaterdag welkom. Voor een afspraak met onze contactlensspecialist, kun je op deze pagina terecht. Een afspraak met onze hoortoestelspecialist kun je maken via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Het team van Hans Anders Winschoten begroet je graag in de winkel.