Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Hoogezand

Adres

Gorecht Oost 131
Hoogezand, 9603 AE

Openingstijden

maandag 13:00 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00 18:00 - 20:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand koopzondag.
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Hoogezand

Koopzondag: deze winkel is geopend op koopzondagen van winkelcentrum "De Hooge Meeren". Dan zijn we geopend van 12:00u - 17:00u.

Hans Anders Hoogezand is gevestigd in het winkelcentrum De Hooge Meeren. Dit winkelcentrum is met circa 100 winkels één van de grootste overdekte winkelcentra van noord Nederland. Het winkelcentrum is zowel per auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeren is gratis en kan rondom het winkelcentrum of in een van de parkeergarages.

De Hans Anders winkel in Hoogezand is veel meer dan een opticien en StAr audicien alleen. Wij verrassen je graag met onze service en brede assortiment lenzen, oordoppen, gehoorapparaten, brillen en zonnebrillen (met én zonder glazen op sterkte). Ook voor een gratis oogmeting of hoortest staat onze gediplomeerde opticien of audicien voor je klaar. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. In onze winkel is er altijd een bril, zonnebril, lens, oordop of gehoorapparaat die bij jou past! Natuurlijk kun je rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijs. Een afspraak maak je makkelijk online, waar je ook inspiratie en de nieuwste producten vindt.

Je kunt hier gerust langskomen voor nieuwe lenzen, een bril of een gehoortoestel. Wil je graag een oogmeting of een gehoortest laten doen, dan kun je een afspraak maken via de afsprakenlijn. Daarnaast kun je hier natuurlijk altijd langskomen voor een vrijblijvend advies over brillen en brillenglazen. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar!

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.