Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Groningen

Adres

Oude Ebbingestraat 20
Groningen, 9712 HJ

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00 18:00 - 21:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand koopzondag.
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Groningen

Hans Anders Opticien in Groningen Centrum

Waar koop je een nieuwe bril in het centrum van Groningen? Bij Hans Anders natuurlijk. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Hier staan gecertificeerde opticiens voor je klaar die precies weten waar jouw nieuwe bril aan moet voldoen. Begin met een gratis oogmeting en maak vervolgens een rondje door onze winkel. Probeer verrassende monturen uit en ontdek welke vorm en stijl bij jou passen. Wij geven je graag advies, zodat je nieuwe montuur je gezicht mooi complementeert.

Ontdek de mogelijkheden

Bij Hans Anders Opticien in Groningen Centrum ontdek je niet alleen veel verschillende monturen. Wist je dat al deze monturen ook geschikt zijn voor zonnebrillen, computerbrillen en nachtbrillen? Zo krijg je de kans om je bril helemaal te personaliseren. Wij stellen iedere bril ook zorgvuldig af, zodat deze als gegoten zit. Bij Hans Anders geldt bovendien dat er voordeel is voor iedereen. Maak gebruik van onze tijdelijke aanbiedingen en betaal de laagste prijs voor je gloednieuwe bril.

Routebeschrijving naar Hans Anders Opticien in Groningen Centrum

Auto

Dankzij de centrale ligging in de stad is Hans Anders in Groningen Centrum goed bereikbaar met de auto. Je vindt onze winkel in de Oude Ebbingestraat. Ga vanaf de N7 de Europaweg op en volg deze weg richting het hart van de stad. Je stuit dan al gauw op Parkeergarage Damsterdiep. Kom je vanaf de N370? Rijd dan via de Zonnelaan, de Prinsesseweg en de Wilhelminakade naar Q-Park Ossenmarkt aan de Spilsluizen. Vanaf beide parkeergarages ben je binnen 10 minuten lopen bij Hans Anders.

Openbaar vervoer

Hans Anders in Groningen Centrum is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Neem bijvoorbeeld bus 801 naar het Kwinkenplein om bijna voor onze deur afgezet te worden. Bij de nabijgelegen halte St. Jansbrug stoppen bussen 1, 3, 4, 10 en 11. Reis je met de trein? Station Groningen ligt net ten zuiden van het centrum van de stad. Vanaf hier neem je de bus of wandel je in 15 minuten naar onze vestiging.