Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Groningen

Adres

Oude Ebbingestraat 20
Groningen, 9712 HJ

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00 dinsdag 09:30 - 18:00 woensdag 09:30 - 18:00 donderdag 09:30 - 18:00 18:00 - 21:00 vrijdag 09:30 - 18:00 zaterdag 09:30 - 17:00 zondag 12:00 - 17:00
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Groningen

Deze vestiging van Hans Anders ligt in het centrum van Groningen,in de gezellige Oude Ebbingestraat. Als je met de auto komt kun je gebruik maken van parkeergarages in de buurt zoals op de Ossenmarkt en de Bloemsingel. Kom je met het openbaar vervoer dan kun je vanaf het station lopen of de bus nemen naar het centrum.

Je kunt in deze winkelterecht voor brillen en lenzen.Je vindt ermeer dan 30 topmerken zoals Ted Baker,Timberland,Diesel;Tommy Hilfiger en uiteraard ons eigenmerk. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Zo vindje gegarandeerd een montuur naar jouw smaak. Benieuwd wat je sterkte is?Maak dan online een afspraak met onze gediplomeerde opticien. Op de lensafdeling is een contactlensspecialist aanwezig is. Je kunt een afspraak maken met onze specialist via deze pagina. Er worden in deze winkelgeen hoortoestellen verkocht maar je kunt je gehoor wel laten testen.

Kortom,met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.

  • Groot assortiment: meer dan dertig topmerken.
  • Oogmeting door gediplomeerd opticien of contactlensspecialist.
  • Altijd scherpe aanbiedingen


Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen,zonnebrillen,hoortoestellen,gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Groningen hoopt je binnenkort in de winkel te mogen verwelkomen.