Hans Anders opticiens in Groningen

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Dierenriemstraat 192

9742 AM Groningen Meer informatie

Oude Ebbingestraat 20

9712 HJ Groningen Meer informatie

Opticiens & audiciens in Groningen

Op zoek naar een goede opticien of audicien in Groningen, dan kun je terecht bij een van de twee winkels in Groningen. In alle winkels kun je een oogmeting laten doen en wordt je uitgebreid geadviseerd bij het zoeken naar een nieuwe bril. Maar ook als je op zoek bent naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel, dan ben je bij onze winkel in de Dierenriemstraat aan het juiste adres. Je kunt gewoon binnenlopen, maar ook een eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen

In onze winkels in Groningen adviseren we je graag bij het kopen van een nieuwe bril. We hebben een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Natuurlijk hebben we ook kinderbrillen en zonnebrillen in ons assortiment. Kom langs, we geven je graag advies.

Lenzen

Bij de winkels in Groningen kun je ook terecht bij een lenzenspecialist. Na een uitgebreide oogmeting kun je samen met de specialist bepalen welke contactlenzen aansluiten bij jouw wensen. Zo hebben we daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een goed audicien kun je terecht bij onze winkel aan de Dierenriemstraat. Als je wilt weten hoe goed je hoort, dan kun je een gehoortest laten doen. Blijkt dat je beter zou kunnen horen met een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Je kunt er ook terecht voor gehoorbescherming op maat of kant-en-klare gehoorbescherming. Onze audicien adviseert je graag.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Groningen

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Groningen? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).