Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Stadskanaal

Adres

Oude Markt 1
Stadskanaal, 9501 VK

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 21:00
vrijdag 09:00 - 18:00
Goede vrijdag 07.04: Geopend van 9:30 tot 17:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Stadskanaal

Deze vestiging van Hans Anders is gevestigd in het gezellige overdekte winkelcentrum 'De Kanaalpassage' aan de Oude Markt te Stadskanaal. Je vindt ons op de begane grond tussen de Petsplace en The Readshop. Winkelcentrum 'de Kanaalpassage' is prima te bereiken met de auto. Je auto kun je op het aangelegen parkeerterrein parkeren. Denk er wel aan om de blauwe parkeerschijf achter het raam te leggen. Ook met de bus kun je de winkel eenvoudig bereiken. Vanaf busstation 'de Kanaalpassage' is het 2 minuten lopen naar de winkel.

In deze winkel van Hans Anders kun je terecht voor lenzen en monturen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Daarnaast is dit filiaal StAr-gecertificeerd. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor de aankoop van een hoortoestel bij een van onze deskundige audiciens. Voor een afspraak met onze specialist kun je contact opnemen via 088-2745536 (lokaal tarief).

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen ,gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Stadskanaal kijkt er naar uit om je in de winkel van dienst te mogen zijn.