Hans Anders opticiens in Amsterdam

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Joop van Weezelhof 3

1063 MK Amsterdam Meer informatie

Kinkerstraat 283

1053 ES Amsterdam Meer informatie

Ferdinand Bolstraat 43

1072 LB Amsterdam Meer informatie

Middenweg 26

1097 BN Amsterdam Meer informatie

Osdorpplein 503

1068 TA Amsterdam Meer informatie

Buikslotermeerplein 90

1025 EX Amsterdam Meer informatie

Reigersbos 115

1107 EW Amsterdam Meer informatie

Opticiens & audiciens in Amsterdam

Op zoek naar een goede opticien of audicien in Amsterdam? Hans Anders heeft 6 winkels in Amsterdam waar de deur voor je open staat. In alle winkels kun je een oogmeting laten doen word je uitgebreid geadviseerd bij het zoeken naar een nieuwe bril. Maar ook als je op zoek bent naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel, dan ben je bij diverse winkels in Amsterdam aan het juiste adres. Je kunt gewoon binnenlopen, maar ook een eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen

In onze winkels in Amsterdam helpen we je graag bij het vinden en het kopen van een nieuwe bril. We hebben een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Natuurlijk bieden we ook kinderbrillen en zonnebrillen aan in Amsterdam. Kom langs en laat je uitgebreid adviseren.

Lenzen

Bij diverse winkels in Amsterdam kun je ook terecht bij een lenzenspecialist. Na een uitgebreide oogmeting kun je samen met de specialist bepalen welke contactlenzen het beste bij jouw wensen passen. Zo hebben we daglenzen en maandlenzen, zowel van Easy Wear als van diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een goed audicien kun je terecht bij diverse Hans Anders winkels in Amsterdam. Als je wilt weten hoe goed je hoort, dan kun je een gehoortest laten doen. Blijkt dat je baat zou hebben bij een hoortoestel, dan kan de audicien je adviseren over de juiste keuze. Maar je kunt in Amsterdam ook terecht voor gehoorbescherming op maat. De audicien kan deze aanmeten, zodat je je gehoor optimaal kunt beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Amsterdam

Wil je alvast een afspraak maken met een opticien of audicien in Amsterdam? Dat kan heel eenvoudig online of door te bellen naar 088-2745536 (lokaal tarief).