Hans Anders Opticiens

AMSTERDAM ZUIDOOST

Bijlmerplein 723
1102 MA AMSTERDAM ZUIDOOST
Tel: 0800-0075

Assortiment

Horen Nee

Brillen of Lenzen Ja

Conceptstore Nee

Openingstijden

Maandag 13:00 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten

Koopavond

Donderdag 18:00 - 20:00

Deze Hans Anders winkel ligt aan het Bijlmerplein in het Zuidoosten van Amsterdam. Je kunt de winkel bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto komt dan kun je deze bovendien dichtbij de winkel parkeren op één van de diverse omliggende parkeerterreinen. Als je met het openbaar vervoer komt, dan kun je het beste met de trein reizen naar treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Hiervandaan is het nog ongeveer tien minuten lopen richting de winkel.

In deze winkel vind je alle lenzen en monturen uit het assortiment van Hans Anders. Door de aanwezigheid van zowel een huismerk als een luxe merk, heb je bovendien een nog ruimere keus uit de lenzen en brillen. Ook is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Voor een afspraak met deze specialist kun je op deze pagina van onze website terecht.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Amsterdam Bijlmerplein hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!

Unknown translation key: [shop-on-map];[nl-NL]