Probeerlens Multifocaal Silicone hydrogel

Silicone Hydrogel Multifocale zijn lenzen met een leesgedeelte in de contactlens en een zachte maandlens met een uniek design. De Probeerlens Silicone Hydrogel Multifocaal kun je ook in een set bestellen (t.w.v. 20 euro) deze bestaat uit 2 probeerlenzen, een lensetui plus een proefset lensvloeistof.

per verp. vanaf

€ 10,-

Gratis verzending

vanaf 50,-

Veilig bestellen

en veilig betalen

Gratis afspraak

in al onze winkels

Snelle levering

thuis of in een filiaal

Bestel direct online

Vul je oogrecept en aantal verpakkingen in
Sterkte BC Diameter Aantal Prijs

Rechteroog

8.60

14.00

Linkeroog

8.60

14.00

Rechteroog

Linkeroog

Sterkte

BC

8.60

8.60

Diameter

14.00

14.00

Aantal

Prijs

Silicone Hydrogel Multifocale zijn lenzen met een leesgedeelte in de contactlens en een zachte maandlens met een uniek design. Dankzij dat het leesgedeelte in het midden van de lens zit is er een vloeiende overgang en zie je zowel veraf als dichtbij bijzonder scherp.

Daarbij is deze lens gemakkelijk in gebruik, comfortabel en beschermd tegen UV-straling. Tevens behoren deze lenzen tot de nieuwste generatie Siliconen Hydrogel lenzen. Ze laten 4 tot 5 maal meer zuurstof door en hebben daarbij minder vocht nodig dan traditionele zachte Hydrogel lenzen. Hierdoor is het draagcomfort van deze lenzen erg hoog. Deze lens kan daardoor ook langer gedragen worden.
Deze Silicone Hydrogel multifocale lens heeft een add verloop tot een add van +1.75 .

De Probeerset Silicone Hydrogel Multifocaal bestaat uit 2 probeerlenzen, een lensetui plus een proefset lensvloeistof. Deze dien je allen in jouw winkelmand toe te voegen. Totaal kost dit 20,- (10,- per oog)

Heb je niet eerder multifocale lenzen gedragen? Dan raden wij je aan om eerst jouw ogen te laten controleren door een van onze contactlensspecialisten. Maak online een afspraak bij een Hans Anders filiaal bij je in de buurt en bestel daar jouw proefset. De Probeersets kunnen helaas niet geretourneerd worden.

Merk Easy Wear
Webshop lenscode 125
Fabrikant Hans Anders
Bekijk meer

Herhaalbestelling

Log in en plaats een herhaalbestelling
Inloggen

Voor de eerste keer lenzen?

Doe een gratis oogmeting
Afspraak maken