Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

Easy Wear Mensa Multifocaal High Add maandlenzen (3 stuks)

€ 27,00
Enkele aankoop Lens totaalplan abonnement
Levertijd 5-8 werkdagen
Description icon
Over deze lenzen

De Easy Wear Mensa Multifocaal (hoge additie) is een silicone hydrogel lens met een leesgedeelte in de contactlens en een zachte maandlens met een uniek design. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen. Je kunt hiermee voor één oog 3 maanden vooruit.

Description icon

Over deze lenzen

De Easy Wear Mensa Multifocaal (hoge additie) is een silicone hydrogel lens met een leesgedeelte in de contactlens en een zachte maandlens met een uniek design. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen. Je kunt hiermee voor één oog 3 maanden vooruit.

Onze garanties

  • Check iconNatuurlijk een winkel dichtbij
  • Check iconGediplomeerde en deskundige medewerkers
  • Check iconGratis advies en oogmeting
  • Check iconAltijd de beste service voor de beste prijs
  • Check iconNiet goed, geld terug

Product kenmerken

De Easy Wear Mensa Multifocaal Siliconen Hydrogel is een lens met zowel een leesgedeelte als een vertegedeelte in de contactlens en is een zachte maandlens met een uniek design. Dankzij het leesgedeelte dat in het midden van de lens zit, is er een vloeiende overgang en zie je zowel veraf als dichtbij bijzonder scherp. Daarbij is deze lens gemakkelijk in gebruik en comfortabel. Tevens behoren deze lenzen tot de nieuwste generatie siliconen hydrogel lenzen. Ze laten meer zuurstof door en hebben daarbij minder vocht nodig dan traditionele zachte hydrogel lenzen. Hierdoor is het draagcomfort van deze lenzen erg hoog. Deze lens kan daardoor ook langer gedragen worden. Deze siliconen hydrogel multifocale lens heeft een verloop vanaf een additiewaarde van +1.75. De verpakking bevat 3 steriele zachte contactlenzen (voor één oog, 3 maanden).

3 blisters
+6.00

Gegevens

Merk
Easy Wear
Hanteringstint lenzen
Lichtblauw
Lenstype
Maandlenzen
Lensradius
8.60
Materiaal
Asmofilcon A
Lensdiameter
14.20
Fabrikant
Hans Anders
Watergehalte lens
40%
Draagtijd
Een maand
UV bescherming
Geen

Voordelen Lens Totaal Plan

Je kunt 2 verpakkingen (1 per oog) gratis thuisbezorgd krijgen iedere 4, 3 of 2 maanden

LTP Description Banner

1.

Kies jouw lenzen en lenzenvloeistof

Of het nu dag, week of maandlenzen zijn, je kunt alle lenzen kiezen uit ons grote assortiment en je krijgt 10% korting op je bestelling.

2.

Betaal een klein bedrag per maand

Je hoeft je nieuwe lenzen niet in een keer te betalen, maar met een klein bedrag per maand dat automatisch wordt afgeschreven.

3.

Krijg nieuwe lenzen voordat je zonder zit

Elke drie maanden krijg je jouw nieuwe voorraad lenzen en lenzenvloeistof automatisch thuisbezorgd.

4.

Geniet van deze nieuwe manier van lenzen dragen

Automatisch thuisbezorgd. Geen zorgen en geen verplichtingen of verborgen (bezorg)kosten. Je kunt op elk moment opzeggen.

 
Start abonnement