Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Dailies lenzen

Dailies lenzen bij Hans Anders.

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Dailies lenzen 

Dailies is een kwalitatief hoogwaardige merk daglenzen van CooperVision. Dailies daglenzen zijn uiterst comfortabel en gemakkelijk. Deze manier van het dragen van lenzen is echter niet alleen zeer gemakkelijk, het is ook de meest hygiënische. Doordat de lenzen elke dag vervangen worden, zijn deze schoner en loop je minder kans op irritaties en allergieën. 
Bij Hans Anders kun je de Dailies daglenzen nu al voor €16,50 online kopen.


Dailies lenzen bij Hans Anders

Deze Dailies daglenzen van producent Ciba Vision zijn speciaal ontworpen met het oog op uw gebruiksgemak. Je kunt elke dag andere lenzen indoen waardoor je niet meer in de weer hoeft met lenzenvloeistof en een lenshouder.Het assortiment van Hans Anders bevat de volgende soorten Dailies contactlenzen:
Focus Dailies: zachte, comfortabele daglenzen. Deze lens geeft een helder zicht en blijft de gehele dag vochtig. Met Focus Dailies krijg je geen last van droge, rode ogen.
Dailies Aqua Comfort Plus: daglenzen, speciaal ontwikkeld om je leven extra gemakkelijk te maken. Je kunt elke dag schone lenzen indoen. Bewaar- en reinigingsmiddelen zijn overbodig.
Focus Dailies Toric: daglenzen voor mensen met astigmatisme.
Dailies Total 1: siliconen hydrogel daglenzen.


Dailies lenzen online bestellen

De Dailies contactlenzen zijn nu online te bestellen bij Hans Anders. Dit kan bovendien snel en eenvoudig. Wanneer je twijfelt of de sterkte van je lenzen nog goed is, kun je online bij Hans Anders een afspraak maken voor een oogmeting.

Bestel je voor 15.00 uur, dan ontvang je je Dailies lenzen in veel gevallen de volgende dag thuis. Kijk ook eens bij onze andere lensmerken, zoals Acuvue, Proclear en Bausch & Lomb.