Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Lenzen accessoires

Lenzen accessoires bij Hans Anders

Filteren

Draag jij lenzen en ben je op zoek naar contactlenzen accessoires? Voor veel mensen zijn contactlenzen ideaal. Soms omdat men liever geen bril draagt, maar soms ook omdat het gewoon prettiger zit en het gezichtsvermogen met lenzen beter is. Contactlenzen kunnen echter problemen opleveren en omdat je ogen nu eenmaal bijzonder gevoelig zijn, kun je dat beter voorkomen. Zo is een vuiltje onder de lens vaak een bron van veel ellende en is een aanslag op de lens funest om prettig te kunnen zien. Om contactlenzen zo comfortabel mogelijk te dragen, is het van belang de beste contactlenzen accessoires te kopen. Goede oogdruppels voorkomen bijvoorbeeld irritatie en rode ogen en daarbij voel jij je ook het prettigst.

Droge ogen? Gebruik oogdruppels!

Droge ogen zijn een veelvoorkomend probleem en beslist niet alleen bij lensdragers. Het dragen van contactlenzen heeft echter wel degelijk invloed hierop en 30 tot 50% van de dragers van contactlenzen heeft te maken met dit probleem. Vaak is dit het gevolg van gebrek aan traanvocht. Kies er dan voor om oogdruppels te kopen. Goede oogdruppels bij je contactlenzen zorgen voor minder irritatie. Het probleem van droge ogen zal je nooit helemaal kunnen voorkomen, maar goede oogdruppels maken het dragen van contactlenzen een stuk prettiger.

De meeste oogdruppels hebben een samenstelling die niet belastend is voor de ogen en uitsluitend is bedoeld om de ogen te verfrissen en te bevochtigen. Deze middelen kunnen dan ook zo vaak gebruikt worden als je maar wilt. Kijk voor de zekerheid altijd op de verpakking en lees de gebruiksaanwijzing, zodat je ogen niet beschadigd worden.

Lenzen accessoires kopen

Wil jij oogdruppels kopen? Oogdruppels bestellen doe je eenvoudig online bij Hans Anders. Er zijn echter nog andere dingen die je heel goed kunt gebruiken wanneer je lenzen draagt. Lenzenvloeistof is bijvoorbeeld echt onmisbaar. Worden jouw ogen snel droog, dan is het zaak om je lenzen veel te reinigen met deze vloeistof. Het beste kun je dat elke dag even doen. Kies dan ook bij voorkeur voor daglenzen in plaats van voor week- of zelfs maandlenzen.