Gratis verzending

Vanaf 50,-

Gratis retourneren

van je online bestelling

Gratis lenscontrole

bij contactlensspecialist

Veilig bestellen

en betalen

Contactlenzen

Ruime keuze topkwaliteit lenzen tegen lage prijzen bij Hans Anders

Filteren

Sorteer op: Relevantie Prijs

Monthly Basic

Basic lens

€ 14,10

Contactlenzen bij Hans Anders 

Zoek je contactlenzen online? Koop je contactlenzen voordelig bij je vertrouwde opticien. Of je nu kiest voor gemakkelijk online of de service van onze meer dan 200 winkels: bij Hans Anders bent altijd het beste uit voor lenzen.

Lenzen online kopen

Hans Anders - het adres voor daglenzen, weeklenzen en maandlenzen online. De Hans Anders online shop heeft lage prijzen, uitstekende service en een groot assortiment maandlenzen, weeklenzen en daglenzen online. Ook vind je de comfortabele siliconen hydrogel lenzen online, deze contactlenzen kun je langer dragen en zorgen voor minder irritatie aan je ogen. Je kunt online contactlenzen kopen van Acuvue, Biomedics, Biofinity, Dailies, Bausch & Lomb,Focus, Air Optix en vele andere merklenzen. Ook je lenzenvloeistof online bestellen is geen probleem, als je kiest voor ons eigen merk Easy Wear, maar ook zijn Renu en Optifree online te vinden.


Contactlenzen van Hans Anders

Lenzen zijn er in alle soorten en maten binnen het uitgebreide assortiment van Hans Anders. Een contactlens is een hulpmiddel om beter te zien. Contactlenzen worden gemaakt van een speciaal soort kunststof (polymeren). De contactlens wordt gedragen op het traanvocht van het oog. 

Het ontwerp voor de eerste contactlens werd in 1508 al gemaakt door niemand minder dan Leonardo da Vinci. Toch werd de eerste echte lens pas in 1888 geproduceerd. Het waren glazen die op het hoornvlies van het oog dreven. Uiteindelijk ontwikkelde de contactlens zich snel en in 1973 kwamen de eerste ooglenzen op de markt die permanent gedragen konden worden.