Welkom in onze paskamer!

Waar kun je op letten als je monturen aan het passen bent? Een bril zorgt er natuurlijk voor je scherper ziet, maar het is ook belangrijk dat het comfortabel zit. In het beste geval voel je nauwelijks dat je een bril draagt. Als je een bril gaat proberen let er dan op dat de brillenpootjes niet knellen of drukken achter je oren. De zijkanten van de bril mogen je hoofd niet aanraken; alleen bij de oren en de neus maakt de bril contact met het hoofd. Ook bij je neus mag er niets knellen of drukken. Onze opticiens helpen je graag mee met je zoektocht naar het ideale montuur voor jou. 

Online montuur passen

Op onze website kun je onze complete collectie brilmonturen en zonnebrilmonturen rustig bekijken. Heb je je favoriete montuur gevonden? Pas deze dan in onze paskamer. Dat werkt als volgt:

 

Als je een brilmontuur gaat uitkiezen, is het goed om rekening te houden met de vorm van je gezicht en de kleur van je haar. Een bril kan namelijk de beste kanten van je gezicht benadrukken en minder sterke punten camoufleren. Op zoek naar de beste look? Lees hier welke bril het beste bij je past!

Stuur je favoriete monturen naar de winkel

Ben je op onze website een aantal monturen tegengekomen die je graag 'in het echt wilt passen'? Geen probleem. Je kunt ze gemakkelijk naar een winkel bij jou in de buurt laten sturen. Dat is gratis en helemaal vrijblijvend. Onze opticiens in de winkel helpen je graag bij het passen van je favoriete monturen en kijken er met een vakkundig oog of het montuur je goed past.