Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

€ 129,00
€ 139,00
€ 159,00
€ 159,00
€ 159,00
€ 139,00
€ 129,00
€ 59,00
€ 59,00
€ 69,00
€ 139,00
€ 119,00
€ 119,00
€ 129,00
€ 129,00
€ 149,00

Kies uit meer dan 300 zonnebril monturen

Bij Hans Anders vind je een ruime - en voordelige - collectie zonnebrillen, voor ieder wat wils. Of je nu op zoek bent naar een goedkope, trendy zonnebril voor erbij of een modieuze merkzonnebril: bij Hans Anders slaag je online of in de winkel zeker voor je nieuwe zonnebril. Het felle licht is dan voor jou in ieder geval geen dreiging meer.

Voor iedereen een passende zonnebril

Een nieuwe zonnebril moet ten eerste bij je passen. Daarom bieden we een uitgebreide collectie goedkope zonnebrillen en merkzonnebrillen voor ieders smaak.

Casual, trendy, sportief, een vierkante of ronde zonnebril of welke andere vorm dan ook, heren zonnebrillen of dames zonnebrillen… jij gaat je nieuwe exemplaar vast online of in onze winkels vinden.

Bij ons hoef je verder niet te twijfelen of de zonnebril wel de juiste bescherming biedt. Al onze zonneglazen zijn UV400 en beschermen tegen UVA en UVB straling.

Zonnebrillen op sterkte

In de online shop filter je op zonnebrillen op sterkte om erachter te komen welke zonnebrillen je ook op sterkte kunt bestellen. In de winkel vraag je gewoon een van onze medewerkers of het montuur geschikt is als zonnebril op sterkte.

Bij Hans Anders kun je bovendien van (bijna) elk brilmontuur een zonnebril laten maken. Voor slechts een paar tientjes zetten we zonneglazen in het door jou gekozen montuur, ook zonder sterkte als je dat wenst. Dan heb je helemáál je eigen unieke bril.

Nieuwste & merkzonnebrillen

Er komt regelmatig een nieuwe collectie zonnebrillen binnen. Houd daarom de online shop goed in de gaten als je graag de nieuwste zonnebrillen draagt. Onder de mode zonnebrillen zitten ook bekende merk zonnebrillen.

Wij hebben zonnebrillen van de volgende merken: Ray-BanTommy HilfigerTed BakerMichael Kors en vele anderen!

Ook voor goedkope merk zonnebrillen slaag je bij Hans Anders. Van het zonnebrillenmerk Polaroid met de kenmerkende polariserende glazen hebben wij een uitgebreide collectie zonnebrillen, waaronder ook de overzet zonnebrillen én sport zonnebrillen, tegen ongekend lage prijzen.

Populaire kleuren voor een zonnebril montuur

Zwarte zonnebrillen zijn al lang het meest populair in de aanschaf. Bij Hans Anders hebben we ook veel andere kleuren frames beschikbaar. Filter hierboven bijvoorbeeld eens op jouw favoriete kleur(en). De kans is groot dat wij een zonnebril aanbieden in de kleur die jou het meeste aanspreekt.

Elk montuur een zonnebril

Wist je dat je bij Hans Anders van (bijna) elk montuur een zonnebril kunt laten maken. Voor slechts een paar tientjes kunnen de donkere glazen in elk montuur worden geplaatst, ook zonder sterkte als je dat wenst. Dan heb je helemaal je eigen unieke bril die toch het ultraviolet licht filtert. Dus kijk vooral ook eens bij onze normale brilmonturen als je op zoek bent naar een perfecte zonnebril.

Maak kennis met onze sportzonnebrillen

De nieuwe collectie Driive sportbrillen van Hans Anders zijn speciaal voor wielrennen en andere sporten ontwikkeld. De collectie is geschikt voor zowel dames als heren en geeft je de ultieme sportervaring. De bril is samen met het productinnovatieteam van Team DSM ontwikkeld en is een echte high-tech sportbril. Om jou de allerbeste ervaring te bieden. 

Online zonnebrillen passen en bestellen

Pas alvast online een zonnebril om te zien welk model zonnebril je het beste staat of bestel je bril gemakkelijk online. Bij een vierkant gezicht past bijvoorbeeld een hele andere bril dan bij een ovaal gezicht. Onze online tool maakt een analyse van jouw gezicht en Bevalt hij niet dan stuur je de zonnebril gratis retour. Zo koop je jouw zonnebril online zonder risico.

Nog meer keuze in zonnebrillen in onze winkels

Op onze website tonen wij een brede selectie uit onze zonnebrillen, maar in onze winkels heb je nóg meer keuze. Zo bieden wij nog meer monturen voor zonnebrillen op sterkte en ook een nog groter assortiment zonnebrillen van bijvoorbeeld Polaroid