Vergoeding Zilveren Kruis

Hans Anders is binnen de categorieën van het Zorgprotocol tot 48% goedkoper in de eigen bijdrage voor een hoortoestel dan de andere voorkeursaudicien van Zilveren Kruis.

In de tabel hieronder leest u hoeveel voordeliger onze hoortoestellen in eigen bijdrage zijn ten opzichte van de andere voorkeursaudicien, na vergoeding van de basisverzekering van Zilveren Kruis.

De hoortoestellen zijn voor alle audiciens ingedeeld in categorieën en voldoen allemaal aan de kwaliteit en eisen die gesteld zijn door Zorgverzekeraars Nederland.

De eigen bijdrage die wordt getoond, is gebaseerd op de basisverzekering. Heeft u nog meer vergoeding vanuit de aanvullende verzekering, dan betaalt u misschien helemaal geen eigen bijdrage

Onze 100% gediplomeerde audiciens informeren u graag over de hoortoestellen, categorieën en uw mogelijke recht op zorgvergoeding.

 

Bovendien heeft u nog meer voordeel als Zilveren Kruis verzekerde:

Omdat wij een contract hebben met Zilveren Kruis, heeft u bij ons nog extra voordeel: de vergoeding van hoortoestellen gaat niet ten koste van uw eigen risico.

Bent u aanvullend verzekerd? Dan heeft u kans dat uw hoortoestellen u niets kosten.

 

Heeft u een aanvullende verzekering en wilt u weten hoeveel vergoeding u krijgt? Ga dan naar de zorgcalculator.