De beste zorg voor oog en oor

Wij weten hoe belangrijk het is dat al onze klanten uitstekend en naar volle tevredenheid geholpen worden. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen kan rekenen op brillen, lenzen en hooroplossingen van topkwaliteit. En op excellent advies van onze gediplomeerde opticiens en audiciens.

ISO 9001

Hans Anders heeft een ISO 9001 certificering, voor onze brillen, lenzen en hoortoestellen. Het ISO certificaat is een kwaliteitsnorm. Het toont aan dat Hans Anders zorgvuldig en constant met het kwaliteitsbeleid omgaat. Met de certificering (door onafhankelijk keuringsinstituut DEKRA)  bewijzen we dat een scherpe prijs hand in hand gaat  met hoge kwaliteit van producten en diensten. En dat we er continu aan werken om onze producten en diensten te verbeteren.
 

Erkend leerbedrijf

Wil je het vak van opticien leren? Dan ben je bij Hans Anders op het juiste adres. Hans Anders is al een van de eerste optiekketens in Nederland geregistreerd in het Register Erkende Leerbedrijven van het SVGB kenniscentrum. Als Erkend Leerbedrijf neemt Hans Anders de verantwoordelijkheid om leerlingen gedegen op te leiden als opticien. Hans Anders waarborgt een goede match tussen leerling en praktijkopleider en garandeert in iedere winkel goede en deskundige begeleiding van individuele leerlingen.
 

Keurmerk Erkend Audicien

Onze gediplomeerde audiciens werken volgens de kwaliteitsnormen van het Stichting Auticienregister (StAr). Daarom is we het keurmerk ‘Erkend Audicien’ onze winkels zichtbaar. Het keurmerk biedt een aantal zekerheden:

  • Klanten worden altijd geholpen door een StAr geregistreerde audicien;
  • Onze dienstverlening is modern en wordt verricht volgens objectieve kwaliteitsmaatstaven;
  • De geregistreerd audicien maakt gebruik van geijkte apparatuur en gevalideerde werkmethoden;
  • Klanten kunnen kiezen uit een breed scala van hoortoestellen binnen de via het ZN-protocol​ bepaalde hoortoestelcategorie;
  • Hoortoestellen worden eerst ‘op proef' verstrekt en pas wanneer de klant tevreden is volgt de aanschaf;
  • Bij klachten kan er een beroep worden gedaan op de Stichting Audicienregister;
  • Het audicienbedrijf wordt door de Stichting gecontroleerd en bedrijven die niet voldoen aan de kwaliteitsnorm verliezen het keurmerk.