Kwaliteit en deskundigheid

Wij weten hoe belangrijk het is dat al onze klanten uitstekend en naar volle tevredenheid geholpen worden. Daarom zorgen we ervoor dat iedereen kan rekenen op brillen, lenzen en hooroplossingen van topkwaliteit. En op excellent advies van onze gediplomeerde opticiens en audiciens.

Gediplomeerde opticiens en audiciens

Goede zorg voor oog en oor, daar draait het om. Bij Hans Anders werken er meer dan 350 gediplomeerde opticiens en al onze audiciens zijn extern 100% gediplomeerd en StAr geregistreerd. En dat is niet het enige. Want we hebben niet alleen de juiste kennis, ervaring en goede apparatuur tot onze beschikking, maar we hebben ook écht hart voor onze klanten. Zo maken we graag het verschil.

Het Keurmerk ‘Erkend Audicien'

Hans Anders heeft het keurmerk 'Erkend Audicien'. Dat betekent dat wij werken volgens de kwaliteitsnormen van de Stichting Audicienregister (StAr). Het keurmerk biedt een aantal zekerheden:

Erkend Leerbedrijf

Hans Anders Nederland is als een van de eerste optiekketens in Nederland geregistreerd in het Register Erkende Leerbedrijven van het SVGB kenniscentrum. Als Erkend Leerbedrijf neemt Hans Anders de verantwoordelijkheid om leerlingen gedegen op te leiden binnen de opticienpraktijk. Hans Anders waarborgt een goede match tussen leerling en praktijkopleider en garandeert in iedere winkel goede en deskundige begeleiding van individuele leerlingen. 

ISO-certificering

Wij zijn ISO gecertificeerd voor brillen, lenzen en hoortoestellen. Het ISO-certificaat is een kwaliteitsnorm. Het stelt eisen aan het kwaliteitszorgsysteem van een organisatie en de manier waarop de organisatie met het kwaliteitsbeleid omgaat. Met de certificering (door onafhankelijk keuringsinstituut Dekra) bewijst Hans Anders dat een scherpe prijs hand in hand gaat met hoge kwaliteit van producten en diensten.

Goede kwaliteit staat voorop

Of het nu gaat over monturen, glazen, lenzen of hooroplossingen, Hans Anders werkt alleen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit. We willen onze klanten namelijk altijd kunnen garanderen dat zij het beste van het beste krijgen. Zo werken we voor onze hoortoestellen samen met Bernafon, Starky en Audioservice. En onze Easy Wear lenzen worden gemaakt door onder andere Cooper Vision. Om extra zekerheid te bieden, geven we naast onze normale kwaliteitsgarantie (fabrieksgarantie) de 5x Zeker Garantie.