De aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of hoortoestel. Voor de meeste mensen is dat geen dagelijkse bezigheid. Voor ons wel. Omdat wij geloven dat iedereen de beste oog- en hoorzorg verdient, bieden we al 40 jaar hoge kwaliteit voor een altijd scherpe prijs. Ieder jaar weer helpen we bij Hans Anders een miljoen klanten met kwalitatieve oog- en hoorzorg en mooie producten.

De service van Hans Anders

brillen hans anders

Assortiment van topkwaliteit

We willen voor jou alleen het beste van het beste. Daarom werken we samen met internationaal gerenommeerde leveranciers met bewezen topkwaliteit.

Marktleiders in het ontwerpen en produceren van monturen zoals Luxottica, Marchon en Savilo, die ons voorzien van de nieuwste collecties merkmonturen. Topproducenten van innovatieve glazen en lenzen. En gewaardeerde leveranciers van hooroplossingen zoals Starkey, Rexton, Signia en Alpine.

Topmerken bij Hans Anders

  • Dekra logo
  • NVAB logo
  • STAR logo

STAR

Bij Hans Anders zijn alle audiciens gediplomeerd. Bovendien dragen we het keurmerk ‘Erkend Audicien’ van de Stichting Audiciensregister (STAR). Dit is hét keurmerk voor de hoorzorg. 

De stichting bewaakt de kwaliteit van dienstverlening van audiciens. Dat geeft jou de zekerheid dat wij werken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Wij kunnen gehoorverlies op de juiste manier vaststellen en goed advies geven over passende hooroplossingen.

NVAB

Hans Anders is aangesloten bij de branchevereniging NVAB, de Nederlandse Vereniging van Audicienbedrijven.

ISO 9001 gecertificeerd

Hans Anders heeft een ISO 9001 certificering, voor onze brillen, lenzen en hoortoestellen. Het ISO certificaat is een kwaliteitsnorm. Het toont aan dat Hans Anders zorgvuldig en constant met het kwaliteitsbeleid omgaat. 

Met de certificering (door onafhankelijk keuringsinstituut DEKRA) bewijzen we dat een scherpe prijs hand in hand gaat met hoge kwaliteit van producten en diensten. En dat we er continu aan werken om onze producten en diensten te verbeteren.

Volledige oog- en gehoormetingen

Een goed advies begint bij een zorgvuldige meting. Dankzij moderne optiek- en audioapparatuur en onze vakkundige opticiens en audiciens kun je bij ons rekenen op een complete oog- of gehoormeting van hoge kwaliteit.

In een uitgebreid gesprek stemmen zij de meetresultaten af op jouw persoonlijke situatie en oogheelkundige of audiologische geschiedenis. Zo zijn onze opticiens en audiciens in staat om een volledig advies te geven voor zicht of gehoor.

oogmeting hans anders

We bieden onze oogmeting en hoortest gratis aan en doen daarbij geen concessies op kwaliteit. We vinden namelijk dat iedereen recht heeft op betaalbare oog- en hoorzorg. Daar hoort een kwalitatief hoogstaande oogmeting of hoortest natuurlijk bij.

oogmeting hans anders
oogmeting

Extra services tijdens oogmetingen

Voor onze klanten zetten we graag een stapje extra. Daarom bieden we je naast een oogmeting ook extra diensten aan, zoals een oogdrukmeting om te controleren of er sprake kan zijn van glaucoom. Ook doen we een hoorscreening, zodat je snel weet hoe het met je gehoor gesteld is.

En speciaal voor onze multifocale klanten: de Varifocus PrecisieScan. Dit is een digitale meettechniek waarmee we de overgang van de sterktes in het glazen heel nauwkeurig af kunnen stemmen op jouw ogen. Zo zorgen we ervoor dat de bril nóg comfortabeler is.

5x anders garanties

5x Anders garanties

Naast de juiste kennis, ervaring, services en goede apparatuur en de wettelijke garanties, willen we jou ook de zekerheid geven dat je jouw bril, lenzen of hoortoestellen met plezier kunnen kunt (blijven) dragen. Daarom zijn er de 5x Anders garanties. Beloftes die we doen zodat we zeker weten dat jij tevreden bent met je aankoop.

We vinden het belangrijk dat je net zo blij bent met ons, als wij met jou. Iedere dag weer vragen we klanten die een bril of hoortoestel(len) hebben gekocht om een korte enquête in te vullen. Zo weten we hoe tevreden je over ons bent en we leren wij wat we kunnen verbeteren. Dat houdt ons scherp.

Kwaliteit blijft niet onopgemerkt

In 2022 werden we bekroond met de publieksprijs Shopping Awards 2022 voor de beste (web)winkel in de categorie Opticiens. Eerder ontvingen we ook de Shopping Awards 2021 in de categorie Opticiens.

Een prachtig compliment waaruit blijkt, dat zowel onze opticiens in de winkels en onze website door onze klanten gewaardeerd wordt.

Beste Winkelketen
Shopping Awards