Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Rijswijk

Adres

Pr Constantijn Promenade 32
Rijswijk, 2284 DK

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Rijswijk

In het winkelcentrum in de Boogaard in Rijswijk staan de medewerkers van Hans Anders altijd voor je klaar. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Vanaf Station Rijswijk is het 2 minuten lopen naar de winkel. De parkeergarage onder het Bogaardplein biedt plaats aan ca. 900 auto's. Daarnaast zijn er nog enkele parkeergarages in de directe omgeving van de winkel.

Dit filiaal biedt een breed assortiment aan lenzen en monturen tegen zeer voordelige prijzen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook is deze winkel een hoortoestel servicepunt. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor hoortoestel accessoires en vragen over je hoortoestel. De professionele medewerkers kunnen je uitstekend advies geven over al onze producten. Wil je een oogmeting laten doen, dan kun je een afspraak maken via onze afsprakenlijn.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.