Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Den Haag

Adres

Grote Marktstraat 58a
Den Haag, 2511 BJ

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00 18:00 - 20:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 - 17:00
Laatste zondag van de maand
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Den Haag

Hans Anders Opticien Den Haag Centrum

Vind je nieuwe bril bij Hans Anders Opticien Den Haag Centrum. In het hart van de stad ontdek je een opticien waar je altijd van persoonlijke service wordt voorzien. Dat begint al bij de oogmeting. Deze is helemaal gratis en zorgt ervoor dat je bril de perfecte sterkte heeft. Vervolgens adviseren onze gecertificeerde opticiens je over de verschillende beschikbare modellen. Zo vind je altijd het model dat het beste bij je gezichtsvorm past.

Onze verrassende collectie

Je bril is een bijzonder accessoire dat je vaak dagelijks draagt. Daarom is het belangrijk om een model te vinden waar je écht blij van wordt. Bij Hans Anders blijven we onze collectie steeds verversen. Zo ontdek je iedere keer weer nieuwe verrassende vormen, kleuren en materialen. Of je nu van klassiek of modern houdt: er is voor ieder wat wils. Wij zorgen bovendien voor voordeel voor iedereen. Zo ben je verzekerd van een zachte prijs. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk.

Routebeschrijving naar Hans Anders Opticien in Den Haag Centrum

Auto

Via de A4 of A12 bereik je makkelijk het centrum van Den Haag. Het hart van de stad is autoluw. Daarom is het makkelijker om je auto te parkeren in een van de parkeergarages aan de rand van de binnenstad. Volg gewoon de Centrumring van Den Haag, waar je langs verschillende borden van parkeergelegenheden komt. Hier zie je meteen of er nog plek beschikbaar is. Parkeren is altijd betaald.

Openbaar vervoer

Doordat onze winkel in het centrum van Den Haag ligt, ben je in een mum van tijd op locatie. Vanaf treinstation Den Haag Centraal wandel je via de Ammunitiehaven en het Spui naar onze winkel. Je kunt ook tram 2, 3, 4, 6 of 34 nemen. Stap uit bij de halte Spui en je bevindt je al bijna tegenover de winkel. Vanaf Den Haag Holland Spoor wandel je via de Stationsweg en Wagenstraat rechtstreeks naar Hans Anders.