Gratis oogmeting of hoortest afspraak • Gratis verzending op alle contactlenzen

Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Den Haag

Adres

Fahrenheitstraat 579
Den Haag, 2561 DB

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30 dinsdag 09:00 - 17:30 woensdag 09:00 - 17:30 donderdag 09:00 - 17:30 vrijdag 09:00 - 17:30 zaterdag 09:00 - 17:00 zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Den Haag

Deze winkel van Hans Anders is gevestigd in de bomenbuurt in Den Haag. Je vindt ons ter hoogte van de Cederstraat, tegenover de Anna&Max. De winkel is te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. In de Fahrenheitstraat zelf is het betaald parkeren maar in de vele zijstraten kun je tot 18.00 uur gratis je auto parkeren.
Als je besluit om met het openbaar vervoer te reizen, neem dan de RandstadRail 3 of tram 12 tot halte Fahrenheitstraat.

In dit filiaal kun je terecht voor brillen en lenzen. Onze specialisten voeren deskundige oogmetingen uit en adviseren bij de aankoop van een bril. Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Voor een afspraak met de aanwezige contactlensspecialist kun je een afspraak maken via deze pagina op de website.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Fahrenheitstraat begroet je graag in de winkel.