Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Delft

Adres

M. Nijhofflaan 46
Delft, 2624 ES

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:30
zondag gesloten
Koningsdag 27.04: Gesloten, Hemelvaartsdag 09.05: Gesloten, Eerste Pinksterdag 19.05: Gesloten, Tweede Pinksterdag 20.05: Gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Delft

Welkom bij Hans Anders Delft. Onze winkel vind je in Winkelcentrum De Hoven Passage aan de Martinus Nijhofflaan 46. Parkeren kan onder het winkelcentrum in Parkeergarage Martinus Nijhofflaan. Aan de overkant is ook een tramhalte, zodat we goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer.

In onze winkel kun je uiteraard terecht voor een nieuwe bril. Onze opticien helpt je met een oogmeting of het zoeken naar dé perfecte bril. Ook is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Maak vooraf een afspraak met de contactlensspecialist, zodat we alle tijd voor je hebben.

Daarnaast is dit filiaal StAr-gecertificeerd. Dit houdt in dat je bij onze gediplomeerde audicien terecht kunt voor vragen over een hoortoestel of de aanschaf hiervan. Zo bieden we óók de beste hoorzorg voor de beste prijs. Een afspraak met de audicien maak je online of telefonisch via 088-2745536 (lokaal tarief).

Op onze website kan je alvast rondkijken. Bekijk onze collectie brillen en zonnebrillen, en pas jouw favorieten online of laat ze naar onze winkel sturen, zodat je ze daar op je gemak kan passen. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Delft hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!