Hans Anders opticiens Rijswijk

Adres

Pr. Johan Friso Promenade 27

2284 DD Rijswijk Tel: 0800-0075 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Hoorhulpmiddelen

In deze vestiging kun je ook hoorhulpmiddelen kopen


Hoortoestellen Gehoorbescherming

Gesloten op 25 oktober

Vanaf 26 oktober kom je ogen te kort in onze brandstore. Mooie merken, veel keuze, veel inspiratie en de nieuwste trends… Gelukkig blijven de acties vertrouwd scherp, dus je kunt bij elke look een bijpassende bril uitzoeken.

Om een brandstore te worden, moeten we wel even verbouwen. Daarom zijn we gesloten op donderdag 25 oktober. Tijdens de verbouwing kun je terecht in één van onze andere winkels aan de Leyweg 595 in Den Haag of aan de Martinus Nijhofflaan 46-48 in Delft.  

Van de opening maken we natuurlijk een groot feest. We zien je graag in onze nieuwe brandstore vanaf vrijdag 26 oktober en trakteren je een week lang met spectaculaire openingsacties. 

Openingsactie: complete merkbril v.a. 99,-

Een complete merkbril al vanaf 99,-? Daarmee stunten we tijdens de openingsweek van onze brandstore in Rijswijk. Kom dus snel langs en zoek een mooie Lacoste, Tommy Hilfiger of een stoere Timberland uit. Met enkelvoudige glazen (index 1.5), inclusief kraswerende laag en ontspiegeling heb je al een complete merkbril vanaf slechts 99,-! Liever een varifocusbril? Ook op onze Varifocus-glazen ontvang je hoge kortingen. Bekijk hier alle complete merkbrilprijzen en de bijbehorende actievoorwaarden.

Een trendy bril voor een scherpe prijs

Bekijk ook gerust eens onze eigen collectie. Onze trendwatchers volgen de trends op de voet en reizen de wereld over om de beste monturen voor een scherpe prijs in te kopen. Met een Hans Anders Collectie-montuur heb je al een complete trendy enkelvoudige bril vanaf 59,-, inclusief kraswerende en ontspiegelde glazen. Ook op een bril met varifocusglazen krijg je tijdens de openingsweek korting! Bekijk hier de complete eigenmerkbrilprijzen en de bijbehorende actievoorwaarden.

Korting op lenzen

Ook krijg je tijdens de openingsweek maar liefst 20% korting op je Easy Wear lenzen. Benieuwd naar de verschillen tussen daglenzen en maandlenzen? We leggen het uit in dit blog. Kom snel naar de winkel en bestel je nieuwe lenzen met korting.

Hoortestdag op 2 november

Op vrijdag 2 november kunt u bij ons binnenlopen (zonder afspraak) voor een gratis gehoortest! Twijfelt u nog of u een gehoortest wilt doen? Lees er meer over in ons blog. Daarnaast krijgt u in de openingsweek 2,50 korting op een 18-pack hoortoestelbatterijen.

 

 

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30

Dinsdag 09:00 - 17:30

Woensdag 09:00 - 17:30

Donderdag 09:00 - 17:30

Vrijdag 09:00 - 17:30

Zaterdag 09:00 - 17:00

Zondag Gesloten


Koopavond

Donderdag 18:00 - 20:00


Koopzondag: iedere laatste zondag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur.

In het winkelcentrum in de Boogaard in Rijswijk staan de medewerkers van Hans Anders altijd voor je klaar. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Vanaf Station Rijswijk is het 2 minuten lopen naar de winkel. De parkeergarage onder het Bogaardplein biedt plaats aan ca. 900 auto's. Daarnaast zijn er nog enkele parkeergarages in de directe omgeving van de winkel.

Dit filiaal biedt een breed assortiment aan lenzen en monturen tegen zeer voordelige prijzen. Ook is deze winkel een hoortoestel servicepunt. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor hoortoestel accessoires en vragen over je hoortoestel.
De professionele medewerkers kunnen je uitstekend advies geven over al onze producten. Wil je een oogmeting laten doen, dan kun je gratis een afspraak maken via onze afsprakenlijn.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.
 


Andere winkels in de buurt

Leyweg 595

2545 GH 'S-Gravenhage Meer informatie

Grote Marktstraat 58a

2511 BJ 'S-Gravenhage Meer informatie

M. Nijhofflaan 46

2624 ES Delft Meer informatie

Fahrenheitstraat 579

2561 DB 'S-Gravenhage Meer informatie