Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Hoorn

Adres

Nieuwsteeg 31
Hoorn, 1621 EC

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Hoorn

Welkom bij Hans Anders Hoorn. Onze winkel bevindt zich in de binnenstad van Hoorn aan de Nieuwsteeg 31. Parkeren kan aan de Westerdijk 23.

Voor brillen, lenzen, hoortoestellen en gehoorbescherming ben je bij ons aan het juiste adres.

Als je een (nieuwe) bril nodig hebt, maak dan een afspraak met onze opticien voor een oogmeting. Na de meting kijkt onze opticien ook graag met je mee naar een montuur dat bij je past. Heb je al een idee over de vorm en kleur van je bril? Bekijk onze monturen online en laat je favorieten naar de winkel laten sturen, zodat je zeker weet dat deze klaar liggen om te passen.

De contactlensspecialist kan jouw sterkte opmeten en je adviseren over lenzen die bij jou passen. Zo is er een verschil in de hoeveelheid zuurstof die lenzen doorlaten, hoe vaak je de lenzen vervangt (dagelijks of maandelijks) en er zijn zelfs multifocale lenzen. Maak een afspraak met de contactlensspecialist op een moment dat het jou schikt.

Onze StAr-geregistreerde audicien kan een gratis hoortest met je doen. Maak hiervoor een afspraak. Als er een hoortoestel nodig blijkt, dan zijn er verschillende oplossingen mogelijk. De audicien kan je daarover adviseren. Net als over gehoorbescherming, standaard én op maat.

Het team van Hans Anders Hoorn staat voor je klaar!