Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Heerhugowaard

Adres

Raadhuisplein 2B
Heerhugowaard, 1701 EJ

Openingstijden

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Heerhugowaard

Deze vestiging van Hans Anders in Heerhugowaard is gelegen aan het Raadhuisplein op de hoek van de straat, tussen het postkantoor en de dierenwinkel. De winkel is prima te bereiken met de auto. Je kunt je auto gemakkelijk en gratis vlakbij de winkel parkeren. Ook met het openbaar vervoer kun je de winkel gemakkelijk bereiken. Neem de bus en stap uit bij bushalte ‘Basiusstraat’ vanwaar het nog ongeveer één minuut lopen is naar de winkel.

In dit filiaal heb je de keuze uit het volledige assortiment brilmonturen van Hans Anders. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Ook kun je er ook voor je lenzen terecht. Daarnaast wordt in de winkel de mogelijkheid aangeboden om gratis een indicatieve hoortest uit te laten voeren, om je gehoor te meten.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Team Hans Anders Heerhugowaard hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten.