Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Amsterdam

Adres

Bijlmerplein 365
Amsterdam, 1102 DK

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 20:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Amsterdam

Deze Hans Anders winkel ligt aan het Bijlmerplein in het Zuidoosten van Amsterdam. Je kunt de winkel bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer. Wanneer je met de auto komt dan kun je deze bovendien dichtbij de winkel parkeren op één van de diverse omliggende parkeerterreinen. Als je met het openbaar vervoer komt, dan kun je het beste met de trein reizen naar treinstation Amsterdam Bijlmer ArenA. Hiervandaan is het nog ongeveer tien minuten lopen richting de winkel.

In deze winkel vind je alle lenzen en monturen uit het assortiment van Hans Anders. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Door de aanwezigheid van zowel een huismerk als een luxe merk, heb je bovendien een nog ruimere keus uit de lenzen en brillen. Ook is er in de winkel een contactlensspecialist aanwezig die advies kan geven over het dragen van lenzen. Voor een afspraak met deze specialist kun je op deze pagina van onze website terecht.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders Amsterdam Bijlmerplein hoopt je binnenkort in de winkel te mogen begroeten!