Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Amstelveen

Adres

Rembrandtweg 86
Amstelveen, 1181 GW

Openingstijden

maandag 09:30 - 18:00
dinsdag 09:30 - 18:00
woensdag 09:30 - 18:00
donderdag 09:30 - 18:00
vrijdag 09:30 - 18:00
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Amstelveen

Het aanbod van Hans Anders Amstelveen is uiteenlopend. Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Van een opvallende kunststof bril tot een klassiek metalen montuur; voor iedere brildrager heeft Hans Anders een passende bril. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan een afspraak. Naast brillen verkopen wij in onze winkel ook contactlenzen. Wij adviseren je graag met betrekking tot het dragen van lenzen.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting of lenscontrole.

Kortom,met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.

Het team van Hans Anders Amstelveen heet je van harte welkom!

Deze Hans Anders winkel bevindt zich in winkelcentrum StadshartAmstelveen. Het winkelcentrum is gelegen naast de Rijksweg A9 en daardoor zeer goed bereikbaar met de auto. Je kunt parkeren in de Q-park Stadsplein of de Schouwburg parkeergarage. Neem daarvoor afrit 5 - Amstelveen. Ook zijn er een groot aantal directe busverbindingen met het winkelcentrum.

Voor de aankoop van een hoortoestel kun je terecht in onze StAr-winkel op de Middenweg in Amsterdam. Wil je graag advies over lenzen dan kun je via de afsprakenlijn gratis een afspraak maken.