Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Hoortoestellen Leeuwarden

Adres

Bilgaardpassage 58
Leeuwarden, 8918 HT

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 09:00 - 17:30
Audicien op dinsdag t/m vrijdag aanwezig
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 17:30
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag gesloten
zondag gesloten
Icon
Hoortoestellen

In deze vestiging kun je hoortoestellen kopen

Hoortoestellen bekijken

Over deze vestiging in Leeuwarden

Op maandag en zaterdag kun je terecht bij de optiekwinkel van Hans Anders aan de Bilgaardpassage 56 (links van de audio winkel). Hier is op deze dagen géén audicien aanwezig.

De Hans Anders winkel in Leeuwarden is veel meer dan een StAr audicien alleen. Wij verrassen je graag met onze service en brede assortiment oordoppen en gehoorapparaten. Ook voor een gratis hoortest staat onze gediplomeerde audicien voor je klaar. In onze Hans Anders winkel in Leeuwarden zijn er altijd een geschikte oordoppen of gehoorapparaat wat bij jou past! Natuurlijk kun je rekenen op de beste kwaliteit voor de beste prijs. Een afspraak maak je makkelijk online, waar je ook inspiratie en de nieuwste producten vindt. Tot snel!

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk.