Krijg een Google Maps API-sleutel en zet deze in sitevoorkeuren!

Hans Anders Opticiens Leeuwarden

Adres

Bilgaardpassage 56
Leeuwarden, 8918 HT

Openingstijden

maandag 09:00 - 17:30
dinsdag 09:00 - 17:30
woensdag 09:00 - 17:30
donderdag 09:00 - 20:00
vrijdag 09:00 - 17:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag gesloten
Icon
Brillen

In deze vestiging kun je terecht voor brillen

Brillen bekijken
Icon
Lenzen

In deze vestiging kun je terecht voor lenzen

Lenzen bekijken

Over deze vestiging in Leeuwarden

Onze winkel is prima te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. In de omgeving van de winkel kun je gratis parkeren. Kom je met het openbaar vervoer,neem dan lijn 6 of 16 en stap uit bij halte Luchtenrek. Vanaf daar is het nog 2 minuten lopen naar onze winkel.

Je vindt er meer dan 30 topmerken zoals Ray Ban, Timberland, Emporio Armani, Vogue, Tommy Hilfiger, Guess en uiteraard ons eigen merk. Bij ons kun je naast je brillen en lenzen ook terecht voor je gehoor. In het winkelcentrum bevindt zich naast de optiekwinkel aan de Bilgaardpassage 58 een Hans Anders die helemaal gericht is op audio. Je kan hier terecht op woensdag, donderdag, vrijdag én zaterdag.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Het team van Hans Anders begroet je graag in de winkel!