Hans Anders opticiens Amstelveen

Adres

Rembrandtweg 86

1181 GW Amstelveen Tel: 088-2745536 routebeschrijving Afspraak maken

Assortiment van deze winkel

Brillen

In deze vestiging kun je brillen kopen


Brillen bekijken

Lenzen

In deze vestiging kun je ook lenzen kopen.


Lenzen bekijken

Openingstijden

Maandag 12:00 - 18:00

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten


Het aanbod van Hans Anders Amstelveen is uiteenlopend. Zo kun je hier terecht voor allerlei soorten (merk)monturen uit onze ruime collectie. Van een opvallende kunststof bril tot een klassiek metalen montuur; voor iedere brildrager heeft Hans Anders een passende bril. Natuurlijk helpen onze deskundige opticiens je graag bij je keuze. Benieuwd wat je sterkte is? Maak dan een afspraak. Naast brillen verkopen wij in onze winkel ook contactlenzen. Wij adviseren je graag met betrekking tot het dragen van lenzen. 

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting of lenscontrole.

 

Kortom, met een team van deskundige opticiens en een winkel met de allerlaatste noviteiten bieden wij je de zekerheid die je van de grootste opticien van Nederland mag verwachten.

  • Groot assortiment: meer dan dertig topmerken.
  • Oogmeting door gediplomeerd opticien.
  • Advies en controle door een lenzenspecialist.
  • Altijd scherpe aanbiedingen.

Het team van Hans Anders Amstelveen heet je van harte welkom! 

Deze Hans Anders winkel bevindt zich in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Het winkelcentrum is gelegen naast de Rijksweg A9 en daardoor zeer goed bereikbaar met de auto. Je kunt parkeren in de Q-park Stadsplein of de Schouwburg parkeergarage. Neem daarvoor afrit 5 - Amstelveen. Ook zijn er een groot aantal directe busverbindingen met het winkelcentrum.

Voor de aankoop van een hoortoestel kun je terecht in onze StAr-winkel op de Middenweg in Amsterdam. Wil je graag advies over lenzen dan kun je via de afsprakenlijn gratis een afspraak maken.


Andere winkels in de buurt

Ferdinand Bolstraat 43

1072 LB Amsterdam Meer informatie

Bijlmerplein 723

1102 MA Amsterdam Zuidoost Meer informatie

Kinkerstraat 283

1053 ES Amsterdam Meer informatie

Osdorpplein 503

1068 TA Amsterdam Meer informatie