Hans Anders Opticiens

AMSTELVEEN

Rembrandtweg 86
1181 GW AMSTELVEEN
Tel: 0800-0075

Assortiment

Horen Nee

Brillen of Lenzen Ja

Conceptstore Nee

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 09:30 - 18:00

Woensdag 09:30 - 18:00

Donderdag 09:30 - 18:00

Vrijdag 09:30 - 18:00

Zaterdag 09:30 - 17:00

Zondag Gesloten

Koopavond

Donderdag 18:00 - 20:00

Deze Hans Anders winkel bevindt zich in winkelcentrum Stadshart Amstelveen. Het winkelcentrum is gelegen naast de Rijksweg A9 en daardoor zeer goed bereikbaar met de auto. Je kunt parkeren in de Q-park Stadsplein of de Schouwburg parkeergarage. Neem daarvoor afrit 5 - Amstelveen. Ook zijn er een groot aantal directe busverbindingen met het winkelcentrum.

Deze winkel biedt een ruim assortiment monturen en lenzen. Ook is deze winkel een hoortoestel servicepunt. Dit betekent dat je hier terecht kunt voor hoortoestel accessoires en vragen over je hoortoestel. In dit filiaal kun je altijd rekenen op een uitstekende service van één van de deskundige medewerkers.

Voor de aankoop van een hoortoestel kun je terecht in onze StAr-winkel op de Middenweg in Amsterdam. Wil je graag advies over lenzen dan kun je via de afsprakenlijn gratis een afspraak maken.

Je bezoek aan deze winkel kun je vast starten op de website. Je kunt meer informatie over brillen, zonnebrillen, hoortoestellen, gehoorbescherming en lenzen vinden. Ook kun je de monturen in de online paskamer passen of naar de winkel laten sturen. Natuurlijk kun je ook alvast een afspraak maken voor een oogmeting, lenscontrole, hoortest of het aanmeten van gehoorbescherming.

Unknown translation key: [shop-on-map];[nl-NL]