Hans Anders opticiens in Amersfoort

Vind hieronder de vestigingen in deze plaats

Emiclaerhof 382

3823 EV Amersfoort Meer informatie

Langestraat 89

3811 AD Amersfoort Meer informatie

Opticiens & audiciens in Amersfoort

Ben je op zoek naar een goede opticien of audicien in Amersfoort? Hans Anders heeft twee winkels in Amersfoort waar de deur voor je open staat. In beide winkels kun je een oogmeting laten doen waar we je uitgebreid adviseren bij het zoeken naar een nieuwe bril. Ben je op zoek naar lenzen, gehoorbescherming of een hoortoestel? Ook dan ben je bij de winkels in Amersfoort aan het juiste adres. Je kunt gewoon binnenlopen of eenvoudig online een afspraak maken.

Brillen

We helpen je in onze winkels in Amersfoort graag bij het vinden en het kopen van een nieuwe bril. Je hebt keuze uit een uitgebreid assortiment met zowel eigenmerkmonturen als monturen van diverse internationale topmerken. Natuurlijk bieden we ook kinderbrillen en zonnebrillen aan in Amersfoort. Kom langs en laat je uitgebreid adviseren.

Lenzen

Tevens kun je bij onze winkels in Amersfoort ook terecht voor een lenzenspecialist. Na een uitgebreide oogmeting bepaal je samen met de specialist welke contactlenzen het beste bij jouw wensen passen. We hebben een uitgebreid assortiment dag- en maandlenzen van zowel Easy Wear als diverse bekende merken.

Audiciens

Ook voor een goede audicien kun je terecht bij de Hans Anders winkel in het Emiclaerhof in Amersfoort. Benieuwd hoe goed je gehoor is? Laat dan een gratis gehoortest doen bij de audicien. En als je een hoortoestel nodig blijkt te hebben dan kunnen jullie samen kijken wat het beste bij je wensen en gehoorverlies past. Maar je kunt in Amersfoort ook terecht voor gehoorbescherming op maat. De audicien kan deze aanmeten, zodat je je gehoor optimaal kunt beschermen.

Afspraak maken met een opticien of audicien in Amersfoort

Maak online een afspraak met een opticien of audicien in Amersfoort of bel naar 088-2745536 (lokaal tarief).