Motorrijden

Geruisloos over de weg

Zwemmen

Comfortabel zwemmen

Muziek

Beats zonder schade

Vliegen

Vliegen in alle rust

Noizezz oordoppen

Om je gehoor te beschermen zijn er diverse oplossingen. In de online shop van Hans Anders vind je hoge kwaliteit oordoppen van het merk Noizezz.

Filteren

Noizezz

Noizezz oordopjes zijn er om je gehoor te beschermen. Dat is mogelijk, omdat ze een filter bevatten dat hier speciaal voor ontworpen is. Hierdoor is Noizezz gehoorbescherming in veel situaties te gebruiken. Ga je naar een concert, dan wordt je gehoor beschermd tegen te veel decibels, maar kun je wel een gesprek met die leuke andere bezoeker volgen.

Noizezz oordoppen, ervaringen en reviews

Natuurlijk is het van belang te weten wat de ervaringen zijn van gebruikers van Noizezz oordoppen. Volgens een onafhankelijk reviewsite zijn 83% van de gebruikers tevreden met hun earplugs van dit merk. De waarderingen lopen van goede oordopjes tot de beste oordoppen die de reviewer ooit heeft gebruikt. Het is vooral die speciale filter die de gebruikers aanspreekt. Zo is het mogelijk om in een werksituatie geen last te hebben van de machinegeluiden en toch een normaal gesprek te kunnen voeren. Ook voor bezoekers van concerten is dat een groot oordeel. Daarbij komt dat Noizezz oordoppen prettig zitten en daardoor niet storend zijn bij je werk of andere activiteiten. De reviews van Noizezz oordoppen zijn dus zeer positief.

Noizezz oordoppen kopen?

Als je op zoek bent naar goede gehoorbescherming, dan is het een verstandige keuze om Noizezz oordopjes te kopen. Je kunt die online bij Hans Anders vinden en er zijn oordopjes voor diverse situaties. Medium heeft filter en biedt goede bescherming. Voor situaties met extra veel decibels zijn er de Strong oordoppen. Ook voor zwemmen en vliegen kun je verschillende Noizezz oordoppen kopen. Noizezz oordoppen worden in principe geleverd in een verpakking van 4 stuks.

Plug & play en meer van Noizezz

Plug & play gebruik je bijvoorbeeld als je naar een concert gaat. One size fits all. Er zijn 4 varianten en de dopjes kun je gewoon hergebruiken. Bij Premium heb ook je de keuze uit vier maten en steken de oordoppen niet uit je oor. Er zijn uitwisselbare filters en je hebt keuze uit hard en zacht materiaal. De oordoppen zijn gemaakt voor langdurig en intensief gebruik. Noizezz oordoppen kopen doe je wanneer je voor kwaliteit gaat. Bestel ze vandaag nog bij Hans Anders!