MUSE IQ 2000 CIC (beige)

De Muse IQ 2000 CIC is een in-het-oor gehoorapparaat en bijna niet zichtbaar. Dit apparaat is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies en wordt bovendien volledig op maat gemaakt. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai.

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

Dit in-het-oor gehoorapparaat is geschikt voor licht tot gemiddeld gehoorverlies. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving maar ook in een omgeving met lawaai (of wisselende omgevingen). Daarnaast is dit type gehoorapparaat geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren. Het hoortoestel wordt volledig op maat gemaakt en is bovendien bijna onzichtbaar. Nadeel is dat het hoortoestel meer onderhoud nodig heeft dan bijvoorbeeld een hoortoestel achter het oor. Ook is dit gehoorapparaat niet geschikt voor alle gehoorgangen. Laat u adviseren over dit gehoorapparaat door onze gediplomeerde audicien.

Ook als liefhebber van muziek heeft u een prima hoortoestel, deze Muse heeft namelijk een een speciaal muziekprogramma voor het luisteren naar muziek.

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien." Dit hoortoestel komt niet voor vergoeding in aanmerking. 5href=https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/prive/relatie_familie_en_gezondheid/gezondheid/aftrek_zorgkosten/overzicht_zorgkosten/hulpmiddelen/gehoorapparaat" target="_blank">Klik hier voor de mogelijkheden of vraag onze audicien om advies.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien."

Merk Audio Starkey
Leverancier Kind horen
Batterij code 10
Levertermijn 18
Bediening met App Nee
Batterijduur 3-5 DAGEN
Categorie Audio Vrije keus
Draadloos Nee
Gehoorverlies Licht tot gemiddeld
Muziekprogramma Ja
Oplaadbaar Nee
Tinnitus maskeerder Ja
Type batterij 10
Zichtbaarheid Niet zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak