MUSE I1000 BTE 13 (beige)

De Muse I1000 BTE 13 van Starkey is een achter- het-oor hoortoestel. Het toestel heeft een natuurlijke geluidskwaliteit, u kunt goed verstaan in alle omgevingen. Bovendien zijn draadloze accessoires mogelijk. De BTE 13 is groter dan de BTE 312 (ook beschikbaar), maar heeft daardoor wel een langere batterijduur dan de BTE312.

Topkwaliteit toestellen

StAr gediplomeerde audiciens

Gratis hoortest

Vrijblijvende proefperiode

Dit achter-het-oor gehoorapparaten is geschikt voor bijna alle gehoorverliezen. U kunt een gesprek voeren met iemand of een groep mensen in een rustige omgeving. Daarnaast is dit type gehoorapparaat geschikt voor extra verstaandbaarheid met het TV- kijken of radio luisteren. Het hoortoestel heeft ook een ringleiding instelling, wat verstaanbaarheid in kerk of theaterzaal met een ringleiding mogelijk maakt. Laat u hierover adviseren door onze gediplomeerde audicien.

En heeft u last van tinnitus (oorsuizen)? Wellicht biedt dit hoortoestel dan een oplossing. Met een zogenaamde tinnitus maskeerder wordt het hoortoestel zo ingesteld dat de aandacht van het oorsuizen wordt afgeleid met een ander geluid.

U kunt kiezen uit maar liefst 7 kleuren (wit, zwart, brons, bruin, beige, grijs en een combinatie hiervan) waardoor het hoortoestel goed bij uw haar en uw eventueel bril past.

De hoortoestellen werken perfect in combinatie met draadloze accessoires als:
- Surflink media: media streamer om direct te verbinden met het hoortoestel in plaats van met Bluetooth-koppeling of op het lichaam gedragen streaming accessoires.
- Surflink remote: u kunt het volume verhogen of verlagen en wisselen tussen verschillende instellingen (programma’s) voor verschillende situaties.
- Surflink mobile: u kunt hands-free bellen en draadloos geluid van uw tv naar uw hoortoestellen laten zenden, ook kunt u deze gebruiken als microfoon voor bijvoorbeeld het verstaan van 1 op 1 gesprekken in een rumoerige omgeving.
- Surflink microphone: kan gebruikt worden tijdens vergaderingen of in huis om uw gesprekspartner over een grotere afstand te kunnen verstaan, ook wanneer de persoon zich . in een andere ruimte bevindt. Ook kunt u de microfoon bij de TV leggen om het geluid van de TV op te vangen en direct door te sturen naar de hoortoestellen.
- Surflink mini mobile: wanneer deze verbonden is met een Bluetooth apparaat, bijvoorbeeld een mobiele telefoon, PC/laptop, tablet of tv, wordt het geluid direct in stereo naar de hoortoestellen overgebracht.

Dit hoortoestel is ingedeeld in categorie 2 van het ZN protocol, waardoor u in aanmerking kunt komen voor vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Maak online een afspraak, gratis en vrijblijvend, met onze gediplomeerde audicien."

Artikeltype Hoortoestel
Merk Audio Starkey
Leverancier Kind horen
Batterij code 13
Levertermijn 14
Bediening met app Nee
Batterijduur 8-12 DAGEN
Categorie Categorie 2
Draadloos Ja
Gehoorverlies Gemiddeld tot zwaar
Muziekprogramma Nee
Oplaadbaar Nee
Tinnitus maskeerder Ja
Type batterij 13
Zichtbaarheid Zichtbaar
Bekijk meer

Aanbevolen bij dit hoortoestel

Hoortoestel gratis op proef

 
Gratis advies afspraak

Laat gratis uw gehoor testen

 
Hoortest afspraak