Pas in de winkel (0/4)
Dropdown icon

Benieuwd hoe de brillen in het echt staan? Selecteer maximaal vier monturen om te passen in een winkel bij jou in de buurt. Klaar met selecteren? Klik op 'kies een winkel' om verder te gaan.

- 50% op een complete bril
€ 109,00
- 50% op een complete bril
€ 159,00
- 50% op een complete bril
€ 39,00
- 50% op een complete bril
€ 49,00
- 50% op een complete bril
€ 49,00
- 50% op een complete bril
€ 169,00
- 50% op een complete bril
€ 99,00
- 50% op een complete bril
€ 49,00
- 50% op een complete bril
€ 69,00
- 50% op een complete bril
€ 199,00
- 50% op een complete bril
€ 159,00

Wayfarer brillen zijn weer helemaal terug. Hoewel de Wayfarer bril in eerste instantie op de markt werd gebracht door het fameuze merk Ray-Ban, zijn er nu vele labels die dit montuur in hun range hebben opgenomen. Vandaag de dag vind jij dan ook zonder moeite jouw favoriete Wayfarer bril online. Maak jouw look compleet met een nieuwe Wayfarer bril die helemaal is vormgegeven volgens de laatste trends. Kijk op je gemak rond tussen onze Wayfarer brilmonturen!

Wayfarer bril op sterkte

Heb je een bril op sterkte nodig, dan kun je natuurlijk gaan voor een Wayfarer. Er zijn verschillende sterkte aanwezig. Wayfarer brilmonturen op sterkte zijn er voor iedereen die van tijdloze elegantie houdt, het model is immers als sinds 1952 constant mateloos populair. En te veel betalen doe je zeker niet, bij Hans Anders vind je goedkope Wayfarer brillen op sterkte.

Wayfarer bril zonder sterkte

Wil jij een mooie Wayfarer bril kopen zonder sterkte? Natuurlijk vind je die ook in het uitgebreide aanbod. Kijk naar de modellen van bekende merken of ga juist voor de namen die je wat minder vaak hoort. Alle Wayfarer brillen zijn van hoge kwaliteit en je kunt er dan ook lang plezier van hebben. Een Wayfarer mode bril zonder sterkte kan jouw outfit soms net helemaal compleet maken. Aarzel dan ook niet langer om jouw Wayfarer bril zonder sterkte online te kopen.

Nieuwste Wayfarer brillen

Natuurlijk is de Wayfarer het meest herkenbare en iconische model bril in de geschiedenis. Maar ook Wayfarer brillen volgen trends. Een mode Wayfarer bril is nog opvallender en natuurlijk zijn ook de nieuwste modellen uit de collectie bij ons te koop, wil jij misschien een van de kleurige modellen? Bij ons zie je de nieuwste modekleuren. Maar je kan uiteraard ook gaan voor een model light met een extra elegant montuur.

Goedkope Wayfarer bril

Natuurlijk heeft kwaliteit zijn prijs maar voor een Wayfarer hoef je ook niet te veel te betalen. Bij ons vind je de goedkoopste Wayfarer brillen. Misschien kom je ook in aanmerking voor een vergoeding van je Wayfarer bril op sterkte. Als je voor je Wayfarer bril een vergoeding ontvangt kan dat deze erg voordelig maken. Denk zeker ook aan een verzekering van je Wayfarer bril. Met een Wayfarer brilverzekering voel jij je een stuk zekerder.

Wayfarer bril kopen

Online een Wayfarer bril kopen? Dan ben je bij Hans Anders aan het juiste adres. Kijk rustig rond tussen de verschillende monturen. Een Wayfarer bril bestellen is via onze website heel eenvoudig. Heb je speciale glazen nodig? Natuurlijk kun je ook online een Wayfarer bril kopen op sterkte. Weet je niet precies wat jouw sterkte is en wil je wel online een wayfarer bril kopen, dan is het verstandig om een oogmeting te doen.