Bril op sterkte

online bestellen

Gratis verzending

vanaf 25,-

Gratis oogmeting

in een filiaal naar keuze

Bril passen

in een winkel naar keuze

Bruine brillen

Bruine brillen zijn een goede match voor vrijwel iedereen. Bekijk ons aanbod online, of maak een afspraak en pas diverse brillen bij Hans Anders!

Filteren

Longchamp

Longchamp 2674

€ 149,-

> Nú: 100,- korting op een complete bril

Longchamp

Longchamp 2680

€ 149,-

> Nú: 100,- korting op een complete bril

Longchamp

Longchamp 2678

€ 159,-

> Nú: 100,- korting op een complete bril

Longchamp

Longchamp 2606

€ 149,-

> Nú: 100,- korting op een complete bril

Longchamp

Longchamp 2103

€ 139,-

> Nú: 100,- korting op een complete bril

Diesel

Diesel Kids 5429

€ 99,-

> Nú: 100,- korting op een complete bril

Bruine brillen op sterkte

Bekijk je bruine brillen op sterkte en wil je er een aanschaffen? Soms is het fijn om alle beschikbare bruine brilmonturen nog eens samen te bekijken en te vergelijken. Er zijn in ieder geval genoeg opties voor een perfecte match. De keuze voor jouw nieuwe bril is afhankelijk van meerdere factoren. Niet alleen hoe de bruine bril je staat is belangrijk, ook de persoonlijke voorkeur speelt een grote rol. Als je weet wat je wilt, is jouw nieuwe brilmontuur in enkele stappen besteld. Als je nog niet helemaal uit bent over de kleur, de vorm, of het materiaal dan helpen we je graag!

 

Hoe kies je het juiste bruine brilmontuur?

Bij het kiezen van het juiste bruine brilmontuur is er vaak een aantal punten waar je op let. Zo kan de vorm heel bepalend zijn voor jouw gezichtsuitdrukking. Maar ook het materiaal draagt bij aan de complete uitstraling. Daarom, om te beginnen: wat wil je uitstralen? Is dat een zachte look, of mag de bruine bril juist wel gezien worden? Wat ook doorslaggevend kan zijn, is hoe de bruine bril jouw haarkleur versterkt. Natuurlijke kleuren kunnen vaak verrassend goed uitpakken. Benieuwd of jouw gekozen brilmontuur de juiste is? Probeer hem virtueel of in de winkel voor een goede eerste indruk.

 

Bruine bril kopen bij Hans Anders

Wil je een bruine bril kopen bij Hans Anders? Wij zouden onszelf niet zijn als we het dan niet een beetje anders doen. Met jouw nieuwe bruine brilmontuur kun je met een gerust hart de (online) deur verlaten. Daar ben je van verzekerd met onze 5x Anders Garantie. Het kan natuurlijk voorkomen dat je achteraf toch niet helemaal tevreden bent met jouw bril. Zit hij niet lekker, of twijfel je toch over de vorm? Dan kun je de bril eenmalig (binnen twee weken) ruilen voor een ander montuur. Want, als jij blij bent met jouw bruine bril, dan zijn wij blij! Dat vinden wij wel zo aardig.