Dit zijn de briltrends van najaar 2016.

Klaar voor het najaar!

Shopte jij je nieuwe winterjas al tijdens de hittegolf? Of blijf je liever nog even doorzomeren? Als je de nieuwe najaarscollecties ziet, ben je om. Onze trendwatchers vertellen je alles over de 5 montuurtrends voor de komende herfst en winter.

#1 All time favorite: Vintage retro

We zien 'm al een aantal jaren, maar dit seizoen is de retro-trend uitgesprokener dan ooit. De iconische modellen blijven, maar met materialen, kleuren en (ronde) vormen van de monturen wordt volop geëxperimenteerd. Hou je van warm, klassiek, puur, stijlvol en een tikkie eigenzinnig? Dan is dit jouw stijl dit najaar.

#2 La-la-la-ladies: Sensueel zacht

De overtreffende trap van stijlvol? Kan niet missen. Dit is Elegantie met een hoofdletter E, gecreëerd door een mooie mix van zachte poedertinten, ronde vormen, verfijnde details en transparante elementen. De zomercollectie stond er al bol van, maar ook dit najaar is het een blijvertje. Met deze briltrend voel je je 200% vrouw. Ladies love it!

#3 All eyes on you: Absolutely Fabulous

Zet maar op als je durft! Een look voor lefhebbers en fashionista's. We zien veel zwart-wit en rood, grafische prints en opvallende montuurvormen. Niks basic, gewoon knallen. Wedden dat iedereen je bewonderend nakijkt met je nieuwe bril?

#4 Energie! Fashion meets sport

Regen, sneeuw, ijs, nou én? Met deze kleurrijke trend heb je ook bij -10 graden celsius de zomer in je bol. Word ook stapelverliefd op de basic, vaak kunststof monturen, gecombineerd met felle kleuren en leuke prints. Sportief en on trend, dit is jouw bril!

#5 Motorbike: voor dare devils

Ruig en rauw, deze trend is één bonk stoerheid. De montuurvormen zijn robuust, de details op de brillen idem dito. Subtiel? No way. Deze trend is in your face! In het kleurenpalet domineren denimblauw, zwart, bruin en olijf. Stoere kleuren voor nóg meer karakter.