Gespot Hans Anders brillen!

Wat is de look van dit moment? Wat is helemaal hot? En welke bril hoort daarbij? Wij spotten onze brillen regelmatig als must-have accessoire. In bladen en blogs, op Facebook, Instagram of Pinterest. In Gespot vind je alle laatste trends. Heel handig en allemaal op één plek.

Bekijk de laatste trends.

Hippe brillen, stoere brillen, charmante brillen. Het ligt er maar aan hoe je ze draagt. Waarmee je ze combineert. En natuurlijk waar je van houdt. Inspiratie is er genoeg. Wij verzamelen hier alles wat we spotten rondom onze brillen. Van brillen gespot door mode-experts in de bladen tot fashiontrends in de blogs. Maar ook die coole selfie van jou met je nieuwe bril op Instagram.

20 juli gespot: Christian Mascera; ziet er goed uit met een bril van Hans Anders!

22 juli 2016 - Tropisch warm in Nederland, daar horen zonnebrillen bij volgens nickyinsideout. En... we agree!

10 juli, gespot: @babettegrunder met Ted Baker montuur. Lekker makkelijk op zondag!

10 juli: gespot op het instagram-account van Nickyinsideout. Met dit shot komt het vakantiegevoel helemaal naar boven. En een vakantie waarbij zon, zee en strand een rol spelen, is een goede zonnebril ook belangrijk! Lees hier de do's en dont's van een goede zonnebril.

Gespot op 31 juli in Men's Health: in de zonneschijn diverse zonnebrillen. Welke zonnebril kies jij?

Gespot op het intagram-account van Nickyinsideout; een gezellige middag op het strand, daar mag een Ray-Ban natuurlijk niet bij ontbreken. 

Gespot in de Libelle in de Rubriek '7 jaar jonger': een trendy zwartkleurig Ray-Ban montuur.

Gespot in Winq: Winq is een lifestyle magazine voor mannen met een eigentijdse mindset. In de editie van augustus en september vertellen zowel Mark als Erik hoe het is om te leven met autisme. 

14 juni 2016 - Kijk, hoe stijlvol Karienanne is met een Tommy Hilfiger bril van ons! Looking good!

Gespot op Instagram op 24 juni: Christian Mascera laat zien wat de perfecte outfit is voor een chique feest, diner of sollicitatie.

Gespot op 18 juni: #nickyinsideout met de aviator zonnebril van Ray-Ban. Ken je klassiekers...

14 juni: Kijk eens wat budgetproof.nl tipt: een super trendy Ray-Ban zonnebril van Hans Anders. Deze zonnebril doormaakt een revival en is daarom een veel gezien item op de catwalk.En, zoals je leest, kun je ook kiezen voor zonneglazen op sterkte. Zelfs met een coole spiegelcoating.

Gezien op Instagram 9 juni 2016: Vlogger Ashlee feels good in NYC with her Hans Anders' sunnies!

Gespot op Instagram op 9 juni: Zomaer_Robin is als 'dye hard' lensdrager blij met zijn Timberland-bril voor erbij. En van Hans Anders, leuk!

8 juni: gespot in het tijdschrift MOTOR Magazine, de stoere Humberto zonnebril van Hans Anders maakt de look helemaal af!

Cosmopolitan.nl heeft een handige shopping-list slideshow gepubliceerd met de 27 items die je zou moeten shoppen voor een festival.. en natuurlijk mag daarin Ray-Ban niet ontbreken.

Gespot op Instagram op 7 juni: DESIRES BY US laat zien dat de Ray-Ban Aviator niet alleen als zonnebril, maar ook als 'gewone' bril super-cool is.

 2 juni: Cosmogirl.nl zet de summer must haves op een rij! En raad eens: een Ray-Ban van Hans Anders zit erbij...

Op monstyle.nl vind je tips en stylingadviezen van styliste Manon Meijers. Dit keer met onder andere een Ray-Ban zonnebril (of 'sunnies' zoals Manon ze noemt) van Hans Anders.

Op Esquire.nl stond een uitgebreid artikel met de 7 coolste donkerblauwe items. Op nummer 5: speciaal voor het geval de zon wél doorbreekt, deze Tommy Hilfiger zonnebril van Hans Anders.

Gespot op instagram: Fleursophia showt haar nieuw Ray-Ban zonnebril van Hans Anders.

Gespot op instagram: Marloes van Budgetproof.nl zoekt spiegelcoating uit voor haar nieuw Ray-Ban zonnebril bij Hans Anders.

Gespot: florineduif met haar Ray-Ban zonnebril van Hans Anders!

Een opvallend en stijlvol Humberto montuur in de rubriek '7 jaar jonger' van Libelle.

CosmoGIRL! gaf haar fans de kans om een echte Ray-Ban zonnebril van Hans Anders te winnen.

Gespot op enfait.nl, dé zonnebrillen die je op je snoet wilt hebben.

karienanne Mixt & matcht een stijlvolle outfit voor wisselvallig weer.

Dat is nog eens leuk! Een Ray-Ban zonnebril van Hans Anders behoort tot de standaard beach items van blogger Lieke Biemans. Wie weet vind je nog inspiratie voor jouw beach musthaves.

6 mei 2016: Kijk wat de favoriete Hans Anders zonnebril is van blogger Lieke.

Laat de zon maar schijnen! Grazia zet in mei een aantal van onze zonnebrillen in de spotlight in hun zonnebrillenspecial.